Flotte håndbold plakater til væg

0
499

Haandboldnationen.dk har været på udkig efter flotte håndbold plakater, og her faldt vi over 3 flotte håndbold plakater fra hshop.dk. Perfekt til udsmykning af væg i håndboldhallen, klubhuset, værelset eller kontoret. Prisen er kun 349 kr pr plakat, og så får du en flot platkat som kan hænge mange år frem. Alle 3 håndbold plakater leveres uden ramme og de måler 50×70 cm, vejer 170 g og er lavet af silkepapir / semi gloss.

Håndbold plakaterne kan købes her.

Alle plakater viser de forskellige dimensioner i håndbold, håndboldbanens dimensioner, målets dimensioner og målfeltets dimensioner. Plakaterne hjælper dermed nye håndboldspillere og håndboldtrænere med at blive klogere på dimensionerne i håndbold. Plakaterne er derfor noget enhver håndboldklub bør have hængende.

Håndboldbane plakat

Her er en håndbold plakat med håndboldbanens dimensioner. Den gør dig klogere på de forskellige længder på håndboldbanen, og hvad de forskellige streger og felter på håndboldbanen hedder. Det er en håndbold platkat som alle håndboldklubber bør have hængende, da den giver et godt overblik af hele håndboldbanen hvor håndbold spilles. Dimensioner på område til tidtager og udskriftningsbænk er også med på plakaten.

Håndboldbane plakat

Håndboldmål plakat

Her er en håndbold platkat med håndboldmålets dimensioner. Den giver dig svar på alle spørgsmål omkring længder og størrelser på håndboldmålet. Plakaten er oplagt at give i gave til en håndboldspiller som står på mål i håndbold.

Håndboldmål plakat

Målfelt platkat

Det er også muligt at få en håndbold platkat med målfeltets dimensioner. Plakaten viser størrelser og længder på håndboldbanen fra 3-meteren og ind til håndboldmålet.

Målfelt platkat

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here