Medicintaske til håndbold

0
580

En medicintaske med det rigtige tilbehør er noget alle håndboldhold og håndboldhaller, bør have til rådighed, da håndbold er en meget fysisk sport. I håndbold er der meget nærkontakt og det spilles i højt tempo, og her kan håndboldspillerne komme slemt til skade. Her er en medicintaske fyldt med det rigtige tilbehør en stor hjælp, da det kan hjælper håndboldspilleren, når skaden sker. Hvis håndboldskaden behandles hurtigt og korrekt, kan det betyde meget mindre skadespause for håndboldspilleren, og det er selvfølgelig i alles interesse. Medicintasken er som sagt meget vigtigt, og noget der bør prioriteres meget højt på alle håndbold. Håndboldhaller bør også have det rigtige udstyr til rådighed, hvis skaden nu skulle ske. Det er både i forbindelse med håndboldkampe, håndboldtræning eller håndbold styrketræning. Medicintasken skal altid være til rådighed.

Her er der en oversigt af medicintasker til håndbold, så du hurtigt og nemt kan få et overblik af hvilke medicintasker, som er på markedet. Du kan gå til medicintaskerne ved at trykke på de blå knapper. Så bliver du ført videre til hshop.dk, hvor du så kan købe medicintaskerne. De sælger også tilbehør til medicintasken. Nogle af medicintaskerne kan fås med indhold, så du ikke skal tænke på at tilkøbe tilbehør til din medicintaske.

Select Mini MedicintaskeSelect Mini Medicintaske
Pris 299kr
Select Mini Medicintasken er den mindste og billigste medicintaske. Den er super praktisk på grund af dens størrelse, og den er derfor rigtig nem at have med rundt. Det gør at den er perfekt lige til at have liggende i sportstasken eller i rygsæk, og så er der ellers styr på sagerne, hvis en håndboldspiller kommer til skade. Der kan selvfølgelig ikke være alt for meget i denne medicintaske, men der er plads til grundlæggende: Ispose, tape, selvhæftende bandage, elastikbind, forbindings saks.
Gå til medicintaske
Select Medicintaske JuniorSelect Medicintaske Junior
Pris: 499kr
Det er en noget større medicintaske med håndtag, så den er nem at transportere rundt. Det er den klassiske medicintaske, som de fleste håndboldhold og håndboldhaller bruger som medicintaske. Det er fordi der er godt med plads i medicintasken til udstyr uden at det bliver alt for dyrt og avanceret.
Gå til medicintaske
Sportspharma Medicintaske(gamle model)Sportspharma Medicintaske(gamle model)
Pris: 549kr
Her er sportspharma's medicintaske, som er deres gamle model. De er kendt for deres medicintasker, som ligner værktøjskasser. De er super praktiske, da der er godt med plads i disse medicintasker, og så er det nemt at komme til, da tasken kan åbnes godt op. Denne medicintaske er en billig og meget praktisk løsning, hvor du virkelig får noget for pengene.
Gå til medicintaske
Puma MedicintaskePuma Medicintaske
Pris: 599kr
Puma har også deres egen medicintaske, som har mange rum, og der er godt med plads i tasken. Så kan du is det ene sted, tape det andet, og forbindinger et helt tredje sted. Der er håndtag i Puma medicintasken, så du kan bære den i hånden, og så er der også mulighed for at tage tasken over skulderen. Hvis dit håndboldhold har puma som tøjsponsor, eller du bare søger en lækker medicintaske, så er Puma medicintasken et godt bud.
Gå til medicintaske
Select Medicintaske SeniorSelect Medicintaske Senior
Pris: 749kr
Select har også lavet en medicintaske, som henvender sig til senior niveau. Håndbold på senior niveau er som regel noget hårdere og mere fysisk, og her det meget vigtigt at have en god medicintaske med indhold, så du kan give bedst mulig behandling, hvis en håndboldspiller kommer til skade. Der er også mange seniorspillere, som er oppe i årene, og er måske ikke helt vant til at spille en masse håndbold. Disse spillere kan nemt få sig en skade, og det er tit personer med arbejde osv, og her er det vigtigt at give den bedst mulige behandling, så de ikke skal sygemeldes på grund af en skade i forbindelse med håndbold.
Gå til medicintaske
Sportspharma MedicintaskeSportspharma Medicintaske
Pris: 1899kr
Her er sportspharma's nyeste model af deres medicintaske. Den er robust og meget praktisk, da den kan fyldes ud som en værktøjskasse. Det er en medicintaske, som bruges af mange fysioterapeuter/læger, der er tilkoblet håndboldhold på højt niveau. Det er typisk liga, 1 og 2 division's håndbold, hvor der tit er tilkoblet en fysioterapeut eller sportslæge til håndboldene.
Gå til medicintaske
Select Medicintaske AluminiumSelect Medicintaske Aluminium
Pris: 4799kr
Her er en af de mest professionelle medicintasker på markedet, som er perfekt til landsholdet eller håndbold på liga niveau. Tasken har en fedt design, og så har den rigtig mange smarte rum, så du kan holde godt styr på alt dit udstyr. Hvis du søger det bedste af det af denne medicintaske sagen. Husk at hshop.dk har et stort udvalg af udstyr til sporspleje.
Gå til medicintaske

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here