10 tips der gør dig til en bedre håndboldspiller

1
4067

At blive en bedre håndboldspiller kræver hårdt arbejde. Tingene kommer ikke af sig selv, så du er nød til at gøre noget for det. Her finder du 10 tips, der kan hjælpe dig til at blive en bedre håndboldspiller. Går du med en drøm om at blive professionel, så giv den gas og nu det mål. Gør nu de ting der skal til, for ellers bliver du aldrig til noget.

1: Få styr på kosten

Med en god kost vil du opleve stor fremgang i din håndboldtræning. Du vil få mere energi, og er klar til at træne langt bedre.

2: Begynd at Styrketræne

Begynd at styrketræne og vær seriøs i din styrketræning. Mange personer laver ikke en skid, når de er inde at styrketræne. Det er pris, de kommer til at betale i det lange løb. Du bliver nød til at gøre noget ved, du kommer ingen vegne hvis du altid udsætter tingene til imorgen.

3: Optimer din søvn

Det er vigtigt, at du får en masse søvn, så din krop kan restituere. En optimering af din søvn vil give dig bedre resultater til træning og styrketræning. Du vil desuden blive mere frisk igennem dagen.

4: Undgå skader

Sørg for at undgå skader. Lav de forebyggende øvelser der nu skal til. Du udviklet dig ikke som håndboldspiller, hvis du hele tiden er skadet.

5: Kom i bedre form

Når du er i bedre form, har du nemmere ved at holde fokus og overblik. Kom i bedre form, og du vil kunne spille håndbold i længere tid. Du vil kunne give den mere gas, og det har meget at sige, hvis du vil have succes.

6: Find den rigtige klub

Find en håndboldklub der passer til dig. Så du får god sammenhæng i hverdagen, og ikke går død i det i længden. Find en klub med et godt trænings miljø, så du kan få nogle gode træninger.

7: Se en masse håndbold

Du kan udvikle dit håndboldspil meget ved at se en masse håndbold. Du vil hurtigt kunne få nogle gode idéer, som du kan bruge i din spillestil. Din forståelse for håndboldspillet vil også blive  i takt med at de ser håndbold på højeste plan. Kig på alle positioner og se om der er noget, du kan bruge.

  1. Hvordan de dækker op i deres offensive forsvar.
  2. Hvordan de dækker op i midter forsvaret.
  3. Hvilke udfald målmanden laver, når stregspiller skyder på mål.
  4. Hvordan de laver deres fodfinter udad og indad i banen.
  5. Hvilke skud virker på målmanden

8: Tag til træning/kamp hver gang

Der er til træning, du bliver en bedre håndboldspiller. Du kommer ikke særlig langt, hvis du kun kommer til kampene. Den holder i hvert fald ikke på det højeste plan. Hvis du ikke kommer til træning, så er det fordi du ikke vil det nok. Det kræver hårdt arbejder at blive professionel håndboldspiller. Det er ikke noget, der sket fra den ene dag til den anden.

9: Pres dig selv

Giv den gas når du er til træning, og så giv den lidt ekstra. Rigtig mange håndboldspillere holder sig selv tilbage, da de er bange for hvad de andre synes om dem. Løb du bare foran, hvis du har overskud til det.

For nogle er det en kamp, der skal vindes oppe i hovedet. Lad vær med at give op uden videre. Pres dig selv. Det er det hårde arbejde, der betaler sig.

10: Tag de rigtige valg

Som håndboldspiller står man over for mange valg. Tag de valg du føler er de rigtige for dig. Det er dit liv, og det er dig som bestemmer. Gør det du føler bedst for, og hold dig til det.

Disse 10 tips der gør dig til en bedre håndboldspiller, er noget du bør tage til dig, hvis du har en drøm at komme langt indenfor håndbold.

1 KOMMENTAR

  1. Hejsa.
    Øhm jeg har en stor drøm om at være en professionel håndboldspiller, jeg kæmper så hårdt jeg kan og kommer hver gang vi har træning og kampe, jeg har aldrig aflyst en træning pga mit knæskade. Jeg spiller mest bark, men mine trænerer vil gerne havde jeg skal være målmand. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg har tit en fornemmelse af, hvis jeg nu kæmper alt for hårdt, men min drøm bliver måske ikke til det jeg altid har drømt om, har du/i nogle gode idear til, hvad jeg kan gør?
    Jeg håber i/du måske kan hjælpe:)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here