16 trickskud i håndbold

0
1660

Som håndboldspiller er det godt at eksperimentere med forskellige trickskud til håndboldtræning, da det hjælper dig med at udvikle din teknik som håndboldspiller. Det gør dig til en mere fleksibel håndboldspiller, og det giver dig en stor fordel, når du spiller håndbold. Så kan du fx aflevere og skyde på smarte måder, som så snyder modstanderen.

Tip: Husk altid at spille med en ren håndbold og med massere af harpiks, hvis du gerne vil lave gode trickskud.

Jeg har fundet en video med 16 trickskud i håndbold, som du kan øve til næste håndboldtræning. Det er en god blanding af simple og avancerede trickskud.

Hvilke positioner skal træne trickskud i håndbold?

Jeg mener alle håndboldspillere bør træne trickskud til håndboldtræning. Det er en enormt god måde at øve sin teknik på, som hjælper en rigtig meget på håndboldbanen. Der er selvfølgelig nogle positioner, som har mere gavn af tekniske færdigheder end andre.

Fløjspiller og trickskud

Det er fx en stor fordel at være teknisk dygtig som fløjspiller, da man typisk afslutter fra en spids vinkel fra fløjen. Hvis du er fløjspiller, er det altid godt at øve en masse trickskud. Uwe Gensheimer er et godt eksempel på en fløjspiller med rigtig god teknik.

Stregspiller og trickskud

Der er også mange stregspillere, som bruger trickskud inde fra stregen. Det er fordi stregspillere typisk afslutter tæt på målmanden, og her det godt at have forskellige skudvarianter, som kan snyde målmanden. Jesper Nøddesbo laver fx tit skruebolde, når han afslutter fra stregen. Det er noget han har lært ved træne sine skruebolde og teknik til håndboldtræning.

Bagspiller, playmaker og trickskud

Bagspillere og playmakere som laver mange gennembrud og fodfinter, bør også fokusere på at træne trickskud til håndboldtræning. Det er især skruebolde, da bagspillere og playmakere tit kommer på ydersiden, hvor man så kan lave en skruebold fordi målmanden.

Målmand og trickskud

Målmanden i håndbold behøves ikke at fokusere på at træne sine trickskud. Her er det bedre at sætte sig ind i de forskellige typer af trickskud, så man som målmand er forbedredt på trickskud. Når du er forberedt og kender de forskellige trickskud, er der en større chance for at du redder trickskuddene.

Du kan finde flere trickskud i håndbold på haandboldnationen. Vi har fx samlet nogle af de bedste trickskud på straffekast.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here