Adidas Techfit 2015 til håndboldspillere

0
633

Adidas techfit er noget af det bedste techfit/kompression på markedet, og Adidas har lige lavet helt nye forbedret udgaver af deres techfit her til håndboldsæsonen 2015/2016. Techfit er kort sagt et tyndt stykke tætsiddende stof, som støtter muskler og led og hjælper dig med at performe bedre, når du træner håndbold. Du vil også opleve en hurtigere restitutionstid af kroppen, når du begynder at bruge techfit. Alt det nye Adids techfit 2015 vil jeg så gennemgå i denne artikel.

Adidas Techfit Base long shirts

Det er de nye langærmede techfit trøjer fra Adidas, som kommer i lækkert nyt design. Den støtter hele overkroppen, når du spiller håndbold, og det er arme, skulder, ryg, mave, brystkasse og mavemuskler. Så du er dækket helt ind, når du spiller i denne type techfit. Du vil opleve forbedret performance i overkrop, når du spiller i dette techfit. Det er både i skud, tacklinger, styrketræning og alle andre sammenhænge hvor du bruger overkroppen. Der er rigtig mange professionelle håndboldspillere, som er begyndt at få øjnene op for techfit, der dækker hele kroppen, og jeg tror det helt store gennembrud af langærmede techfit kommer til at ske i denne sæson. Hvis vi kigger på pris, er det utrolig billigt i forhold til det du får. Du får techfit til hele overkroppen for kun 299 kr. Den ekstra performance du får, er helt klart pengene værd. Du kan få Adidas Techfir Base long shirt i hvid og sort farver.

Pris 299 kr

Adidas Techfit Base long tights

Adidas har også lavet nye lange tights, som dækker den nedre del af din krop. Der er ikke så mange håndboldspillere, som spiller i dem endnu, men jeg tror også af denne type techfit vil få sit helt store gennembrud i 2015/2016. Som håndboldspiller løber du meget, og der er mange hop og diverse finter, som kræver at du har massere af power i forlår, baglår, knæ, læg og skinneben. Lange tights går så ind og hjælper med bedre performance i alle disse muskelgrupper/kropsdele, og det er det guld værd, når du spiller håndbold. For håndboldkampe har det med at blive tætte, og her er det tit det hold som vinder, som lige er et par procenter bedre. Det er især her techfit generelt er en stor hjælp. Ben er også tit noget af det første, som har det med at blive træt, og denne træthed hjælper lange tights med at reducere, da det dækker hele understellet.

Pris 299 kr

Adidas Techfit Base Short Shirts

Dette er den klassiske type techfit, som de fleste kender. Det er med korte ærmer, og så dækker det ellers hele overkroppen. Da det er uden lange ærmer, er prisen også noget billigere. Perfekt til håndbold, og så ser det rigtig fedt ud når du smider trøjen. Techsit sidder helt op kroppen, og så du får en flot figur og god performance. Du kan få Adidas Techfit short shirts i hvid, sort og blå farve. Der er lavet shorts, som passer sammen med denne trøje.

Pris 249 kr

Adidas Techfit Base Short Loose

Det er den helt korte techfit, hvor der ingen ærmer er på. Denne type techfit er mest kendt fra basket, hvor der spilles uden ærmer, men den kan selvfølgelig også bruges i forbindelse med håndbold. Det gamle AG København spillede fx uden ærmer, og var der flere spillere, som brugte techfit uden ærmer. Jeg har endnu ikke set andre danske klubber spille uden ærmer, men mon ikke der er et par stykker i landet, som gør dette. Jeg har selv et par techfit uden ærmer, og jeg synes det er super godt at have på, da du har 100% fri bevægelighed i skulderleddet, da der ikke er techfit over.

Pris 199 kr

Adidas Techfit Base shorts

Her er de nye shorts fra Adidas techfit serien, som jeg også tror bliver meget populær i den kommende håndboldsæson. En pris på kun 199 kr, og så har du et par lækre techfit shorts. Så kan jeg også rigtig godt lide båndet i toppen af shortsene, hvor der står techfit, og så er der et Adidas logo. Så er techfit shorts også et must have, da det generelt er hårdt for lysken af spille håndbold. Det er fordi at man laver mange retningsskifte og fodfinter i håndbold, som giver et stort press på lysken. Den ekstra varme og støtte techfit shortsene giver, er en god hjælp.

Pris 199 kr

Adidas Techfit Powerweb

Adidas Techfit Powerweb er en serie af de mest avancerede techfit fra Adidas. Her får du ekstra støtte, så du performer endnu bedre. Det er lige noget for dig, der vil have det bedste af det bedste. Du kan få Powerweb i lange tight, langeærmer, almindelig med korte ærmer, uden ærmer, og shorts. Så du kan alle typer techfit, som jeg har skrevet om ovenfor. Prisen er så noget højere, men det er så også fordi, du får endnu bedre techfit. Så hvis du er håndboldspiller på højt plan, eller bare det bedste af det bedste, så skal du helt klart købe Power techfit fra Adidas. Det er alle pengene værd, og noget du bør købe, hvis du er liga/1 divisions håndboldspiller. Det bliver brugt i stor stil på diverse håndbold landshold.

Hvad er techfit?

Techfit er et tyndt stykke elastisk stof, som sidder tæt op af muskler og led, og hjælper håndboldspilleren med at performe bedre, da det giver støtte og varme. Techfit er udviklet af Adidas, som har lavet håndboldudstyr i mange år. Adidas har derfor en helt masse viden omkring sportudstyr, og de ved hvordan atleter performer bedst muligt ved hjælp af sportsudstyr. Det er en helt videnskab i sig selv. Adidas laver fx også rigtig gode håndboldsko, som hjælper håndboldspilleren med at stå godt fast i gulvet, hoppe højere og giver støtte til fødderne.

Hvad gør techfit?

Techfit til overkroppen giver fx ekstra støtte og varme til skulderleddet. Selve støtten hjælper dig i skudafviklingen, hvor musklerne så får en masse hjælp det tættende techfit. Varmen hjælper dig med at varme skulderen hurtigere op, og så holder det også på varmen i skulderen, når du ikke er så aktiv. Det er lidt samme princip med techfit og andre kropsdele. De bliver også støttet og opvarmet af Adidas techfit, så du kan performe bedre.

Hvor lang tid holder techfit?

Techfit kan holde i rigtig lang tid, hvis du passer godt på det. Det er meget slidstærkt, og går ikke i stykker uden videre. Det holder til riv og slag, som nemt kan forekomme i håndbold. I håndbold bliver der nemlig rykket i tøjet i ny og næ, og kan techfit godt holde til. Der er selvfølgelig en grænse, men jeg har aldrig oplevet, at mit træning ligefrem bliver rykket i stykker.

Skal techfit vaskes?

Techfit skal vaskes ligesom alt andet sportstøj. Der kan dog være en fordel at have et ekstra sæt techfit, så du også har noget at spille i, når de techfit skal til vask. Jeg har selv 2 par techfit trøjer med korte og ligeledes to par techfit short, så jeg altid har noget at spille i, selvom mit tøj er til vask.

Harpiks på techfit?

Hvis du får harpiks på dit techfit, vil jeg anbefale dig at bruge harpiksfjerner til tøj. Det er nemlig rigtig godt til at fjerne harpiks på tøj. Sandsynligheden for at der kommer harpks på dit techfit, er dog meget lille, da techfit sidder indenunder din håndboldtrøje og håndboldshorts.

Techfit og styrketræning

Techfit har en positiv effekt på styrketræning, og derfor vil jeg helt klart anbefale dig at bruge techfit, når du styrketræner. Her gælder det også om at performe bedst muligt, og hvis du kan løfte et par ekstra mere på grund af ekstraudstyr, så er det selvfølgelig med at bruge det. For et par kilo ekstra på vægtene hver gang til træning, gør at du får bedre resultater på lang sigt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here