Aron Palmarsson

Aron PalmarssonFødt: 19.07.1990(25 år)

Højde: 193cm

Vægt: 100kg

Nationalitet: Island

Position: Playmaker – venstre back

Klub: Veszprém(tidligere THW Keil)

Aron Palmarsson og THW Kiel

Aron Palmarsson har spillet mange år i den tyske storklub THW Kiel. Her var han med til at dominere den tyske-håndboldliga samt Champions League turneringen. Aron Palmarsson bliver rigtig spændende at følge de næste par år, da han stadigvæk er meget ung. Det at han har været i THW Kiel siden 2009, er yderst imponerende. I en alder af bare 19år, og så at komme til en tysk storklub, tager jeg virkelig hatten af for. Men igen Islændinge er lavet af noget specielt, der må være noget i deres mælk deroppe ;).

Aron Palmarsson og det Islandske landshold

Aron Palmarsson spiller også på det Islandske landshold. Her har han helt sikkert lært en masse af de andre landsholdspillere samt træner. Du kender dem sikkert i forvejen: Alfred Gislason, Snorri Gudjonsson, Olafur Stefansson, Robert Gunnarsson. Det at man har en Olafur Stefansson på sin højre side, og en Robert Gunnarsson på stregen er jo noget næsten alle håndboldspillere drømme om at have. For hvis der er en der gerne vil lære fra sig, så er det hvis Olafur Stefansson. En anden fed ting er at landstræneren Alfred Gislason også er træner for THW Kiel. Det tror jeg bestemt Aron Palmarsson har sat pris på.

Aron Palmarsson og Sæsonen 2012/2013

Sæsonen  2012/2013 tror jeg bliver rigtig god for den unge Aron Palmarsson. Fysikken ser ud til at være i top og endnu bedre end sidste år. 100kg er en del, specielt når han er så fit. Jeg regner med han får lavet nogle flere mål i Champions league sæsonen i år end de forrige, da han virker til at være helt i top.

Alt i alt er Aron Palmarsson en fantastisk håndboldspiller. Han skyder rigtig hårdt, og af en eller anden grund formår han at klistre bolden op ad stolpen hver gang. Som person virker han til at være helt nede på jorden.

Aron Palmarsson Champions League

Aron Palmarsson mål for THW Kiel i EHF Champions League

46 mål under EHF Champions League 2013/2014
28 mål under EHF Champions League 2012/2013
23 mål under EHF Champions League 2011/2012
36 mål under EHF Champions League 2010/2011
23 mål under EHF Champions League 2009/2010

Videoer af Aron Palmarsson

1 KOMMENTAR

  1. Han er pt. den hårdest skydende venstreback sammen med Wael Jallouz og Karol Bielecki, no doubt. Manden har alle skudformer stort set, ligefra underhånd, til hammer af et stående skud, til ligeså hårdt hopskud, han kan nogle finesser, men er mest en skytte i mine øjne, hvor Mikkel Hansen ikke skyder nær så hårdt og så langt ude fra, har lidt flere skudvarianter og er en mere genial håndboldspiller i min optik, men skud for skud, så der ikke mange der slår den kære Aron.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here