Gode badevægte til håndboldspillere

0
323

Som håndboldspiller er det en god ting at holde øje med sin vægt, så du kan se om du tager på eller taber dig i vægt over længere perioder. Det er en stor hjælp, hvis du gerne vil blive en større og stærkere håndboldspiller, eller hvis du vil tabe dig, så du kan blive en lettere håndboldspiller.

Haandboldnationen.dk anbefaler følgende badevægte:

Polar Balance badevægt

Polar Balance badevægt

Gå til forhandler

Tanita BC545N badevægt

Tanita BC545N badevægt

Gå til forhandler

Sådan bruger jeg en badevægt

Jeg plejer selv at veje mig en gang om ugen, så jeg kan se hvordan min vægt udviklet sig over tid. Jeg bulker pt, og det vil sige at jeg ligger i kalorieoverskud i forhold til mit ligevægtsindtag, så jeg tager på i vægt. Du kan læse mere om ligevægtsindtaget, kalorieunderskud og kalorieunderskud her.

Jeg ligger med 500 kalorier i overskud hver dag, og det svarer til at jeg tager 0.5 kg på om ugen. Jeg har en bestemt kostplan, som jeg følger. Her er det, at jeg bruger badevægten til at holde styr på fremgangen med mit bulk. Det er nemlig svært at i spejlet, hvordan det går med vægten, da det tager sin tid, før man bliver en stor og stærk håndboldspiller. Så er det godt at have styr på tingene fra uge til uge. Så kan man trods alt se om det går den rigtige vej. En god kostplan, godt med styrketræning og håndboldtræning + en badevægt – så er du godt på vej til at blive bedre fysisk som håndboldspiller.

Mine erfaringer med badevægte

Jeg bruger en Tanita badevægt, som jeg er super glad for. Den måler min vægt til præcision, og så er der indbygget fedtprocentsmåler, så også kan måle fedtprocenten. Så har jeg 2 tal at gå efter. Desto flere tal desto bedre. Er det ikke det man plejer at sige :-). Fedtprocentsmåleren er selvfølgelig ikke 100% nøjagtig, men den giver et nogenlunde resultat af hvad fedtprocenten ligger på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here