Betting-tip #1: GOG – Team Tvis Holstebro

0
321

Velkommen til en blog fyldt med betting og idéer til tips i de danske og europæiske håndboldligaer. I dette første indlæg har jeg valgt at fokusere på mandagens kamp mellem fynske GOG og Team Tvis Holstebro – enjoy!

Mandag aften tager de to sidste hold i Boxer Herreligaen hul på sæsonen, når GOG hjemme på Fyn tager imod Team Tvis Holstebro. Og mens der hersker stabilitet og kontinuitet over fynboernes mandskab med Jakob Larsen i spidsen, er der sket adskillige ændringer i Holstebro.

År 0 efter Klavs Bruun

Der er kommet ny træner ved roret efter Klavs Bruun Jørgensens æra i klubben, og sammen med Klavs Bruun smuttede også to af sidste sæsons store profiler, Allan og Michael Damgaard. Ligeledes fik Jakob Green lov til at drosle lidt på håndboldfronten og i stedet indtage en tilværelse som 1. divisionsspiller i Team Sydhavsøerne.

Der venter altså Patrick Westerholm – der kom til TTH fra HC Midtjylland – en større opgave med at få omfordelt ansvaret i spillertruppen efter Damgaard-brødrenes farvel. Og det kan umuligt være nogen nem opgave at erstatte de tæt på 200 mål, som Michael Damgaard leverede sidste sæson, før han brækkede hånden.

Stabil fremgang i GOG

I GOG har de derimod formået at holde på stammen i holdet i form af Lasse Kronborg, Lars Hald og Minik Dahl Høegh og har samtidigt suppleret med den norske keeper, Espen Christensen, lige som at den brølstærke Henrik Jakobsen er kommet til på stregen. Derudover er den hårdtskydende Andreas Holst også blevet tilføjet til truppen.

Det ligner derfor et forstærket GOG-mandskab, der går ind til en formodentlig stor sæson, imod et svækket vestjysk mandskab, der blandt andet skal spille et nyt forsvar ind på holdet i opstartsfasen.

Og selvom begge hold har leveret flotte og imponerende resultater i deres træningskampe samt i 1/8-finalerne i pokalturneringen, anser jeg alligevel TTHs udgangspunkt for mere skrøbeligt end GOGs er på nuværende tidspunkt.

Den statistiske tilgang til opgøret

De indbyrdes opgør tillægger jeg i denne match up ikke den store betydning – dertil var Damgaard-brødrenes rolle i TTHs spil alligevel for stor. Det kan dog tilføjes, at GOG – siden 2001 – har vundet 11 ud af 14 hjemmekampe mod Team Tvis Holstebro. Dog har fynboerne tabt to af de seneste tre hjemmeopgør til vestjyderne.

I sidste sæson var TTH det næststærkeste udehold efter KIF Kolding København, mens GOG kun var det tiendebedste hjemmehold. Og hjemmebanen er da heller ikke, hvad den har været tidligere for GOG – dertil er klubbens historie stadig ”for ny”.

Opbakningen er dog tiltagende, og med de mange talenter på holdkortet – blandt andre Kasper Kildelund, Niclas Kirkeløkke og Tobias Møller – vil GOG gerne spille både hurtigt og spektakulært. Det ligger i fynboernes DNA at have fokus på kontrafasen og et solidt 6:0-forsvar – og det har Jakob Larsen næppe ændret sin tilgang til i opstarten.

Jeg tipper derfor en hjemmesejr i mandagens opgør til flotte odds 1.75 ved Unibet. 


Husk at du altid kan læse mere om holdene i Herreligaen 2015/16 her.

Samtidig kan du også finde en komplet oversigt over til- og afgangene i Herreligaen på HBOLD.dk her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here