Bjerringbro-Silkeborg 2015/2016

Spillere ind:
Nikolaj Markussen, Kasper Larsen, Johan Hansen, Rasmus Jensen

Spillere ud:
Kristian Kjelling, Linus Persson, Benjamin Jakobsen, Theis Baagøe, Sigvaldi Gudjonsson, Rickard Lönn

Tre største profiler fra sæsonen 2014/15:
Søren Rasmussen, Nikolaj Øris Nielsen, Sebastian Skube

Up-coming star:
Johan Hansen

Trænerteam:
Peter Bredsdorff Larsen / Lars Møller

Bjerringbro Silkeborg

Hvad sker der i Bjerringbro-Silkeborg?

Denne sæsons helt store konkurrenter til KIF Kolding København kommer fra Midtjylland og spiller oftest i sorte trøjer med ’Grundfos’ printet tværs over brystet. Efter en lidt svingende 14/15-sæson, der dog gav bronzemedaljer, ser det op til denne sæson ud til, at Peter Bredsdorff Larsen har fået samlet en endnu stærkere trup end det hold, der udløste en samlet tredjeplads for blot nogle måneder siden.

Den nok største forandring har fundet sted på venstrebacken, hvor unikummet Kristian Kjelling er taget tilbage til hjemlandet, formentlig på grund af en slidt krop og dertilhørende skader. Ind er i stedet kommet en helt anden spillertype i form af tårnhøje Nikolaj Markussen, der blandt andet har en fortid i spansk og nordsjællandsk håndbold.

Han kommer til BSV fra Skjern Håndbold frem mod denne sæson, og mens opholdet i Vestjylland var præget af skader og en dårlig opstart, håber Markussen sandsynligvis på at kunne starte på en frisk under kyndig vejledning af Peter Bredsdorff, som i flere år har arbejdet med den 212 centimeter høje bagspiller på landsholdet.

Og da stammen på holdet samtidigt er bevaret, tegner det for alvor – og for én gangs skyld – til at blive sæsonen, hvor Bjerringbro-Silkeborg omsider kan øjne guldmedaljer og mesterskab. For modsat konkurrenterne har BSV holdt fast i samtlige nøglespillere fra sidste sæson og krydret dem med fire utroligt lovende spillere – hvor især det danske stortalent med de færøske rødder, Johan Hansen, skiller sig særligt ud.

BSV har desuden landets bedste højreside med de to landsholdsbacks, Nikolaj Øris og Mads Christiansen, samt førnævnte Johan Hansen og rutinerede Dennis Kirkegaard. Og da midtjyderne samtidigt har en af de dygtigste playmakere i ligaen, i form af Sebastian Skube, tegner det rigtig lyst for de sortblusede tropper.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here