Boldpumpe til træningstasken

0
604

Det er en rigtig god ide at investere i en boldpumpe. For den sikrer at du altid har tilpas med luft i håndbolden, og det gør at du altid kan træne håndbold. Hvis du er på jagt efter en ny boldpumpe, så er select et godt mærke. Jeg har selv samme type boldpumpe, som du ser på ovenstående billede til at ligge i håndboldtasken. Det er rigtig dejligt, for så kan jeg altid pumpe min håndbold op. Når du har din egen boldpumpe er du også fri for at skulle vente på der bliver låst op ind til boldpumpen eller at træneren kommer med sin boldpumpe.

Køb en boldpumpe og få mere ud af din træning

Det giver ikke mening at spille med en flad håndbold. Du skal altid spille med en håndbold der er pumpet op, som den ville være i en kampsituation. Det vil du få mest muligt ud af som håndboldspiller på længere sigt.

Det er have en boldpumpe er også rigtig godt hvis du selvtræner meget. For så kan du altid pumpe håndbolden op, hvis du har brug for det. En håndbold bliver hurtigere flad en hvad man lige regner med.

Boldpumper koster omkring 50 kr, og det er meget billigt. Boldpumpen skal helst ikke vœre så stor, så den ikke tager alt pladsen i træningstasken. Den kan du altid have med  i tasken. Du kan lige så godt lade den ligge i træningstasken, for så ved du altid hvor din boldpumpe er. Jeg har selv mistet en del boldpumper igennem tiden. Det har typisk været til håndboldtræning hvor jeg har glemt. Så husk altid putte din boldpumpe tilbage i træningstasken, når du er færdig med at bruge den.

Det smarte ved denne type boldpumpe er, at den både pumper luft når du trækker ud og ind i håndtaget. Din håndbold bliver derfor pumpet rigtig hurtigt op. Det er helt klart en fordel under håndboldtræningen, da gør hurtigt med at pumpe bolden. Dine holdkammerater vil helt sikkert også have glæde af den. Det er sku ikke det fedeste at spille med bløde håndbolde.

Boldpumpe til håndboldklubber

Rigtig mange håndboldklubber har deres egne lille luftkompressor, som bruges til at pumpe håndboldene op. En luftkompressor er nemlig meget hurtigere til at pumpe håndbolde, og det er klart en fordel, hvis der skal pumpes en 10-20 stk håndbold op på en gang. Sådan en situation kan man nemt komme ud for i større håndboldklubber. Her har de fleste hold i klubben deres håndbolde til at ligge i boldrummet, og det gør at den spillere fx ikke selv har mulighed for at pumpe bolden op derhjemme. Hvis der er flere hold, som træner samtidig, så opstår der nemt flaskehalsproblemer med pumpning af håndbolde. Større klubber anbefales derfor at investere i en mini luftkompressor. En luftkompressor er også meget lettere at administrede, og er på længere sigt en billigere investering, fremfor at hvert hold skal have sin egen boldpumpe. De kan nemt blive væk, og så skal der bruges tid på at bestille nye hjem osv.

Samme tryk i alle håndbolde

En luftkompressor til håndbolde hjælper også med at holde det samme tryk i alle håndbolde. Det er trykmåleren, som er en stor hjælp her. Den aflæser trykket i håndbolden, og så ved du hvor meget håndbolden skal pumpes til hver gang. Det gør at alle håndboldene føles ens i deres hop, greb osv, som gør at alle håndbolde kan bruges til håndboldtræning, og ikke kun et par enkelte håndbolde. Det gør at håndboldtræningen blive mere flydende, da spillerne ikke skal løbe efter den “gode håndbold”, da de sagtens kan bruge de andre bolde, da de har tilpas med luft, som gør at håndboldene føles ens. Det er med at udnytte tiden mest muligt til håndboldtræning, så håndboldspillerne kan udvikle sig, og gode håndbolde og en god boldpumpe er en stor hjælp her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here