Champions league håndbold

0
432

www.ehfcl.com er den officielle side for champions league håndbold. Hjemmesiden er opdelt i “Men” og “Women” da der champions league håndbold for både mænd og kvinder. I de to kategorier kan de nyheder, videoer, gruppeoversigt, oversigt af de forskellige runder, top scorer, spillere og klubber og du kan se en masse fra de forrige sæsoner.

champions league håndbold

Hvordan jeg bruger hjemmesiden for Champions league håndbold

Jeg bruger ehfcl.com til at se informationer på de forskellige håndboldspillere og klubber. Man kan fx se vægt og højde på håndboldspillerne, og det giver et godt billede af hvordan fysikken er på så højt et niveau, og hvor mange mål håndboldspillerne laver. Det giver en masse data, som jeg kan sammenligne med mig selv. Hvordan meget vejer jeg i forhold til de professionelle osv, så jeg ved hvilke punkter jeg skal arbejde videre på. Det er tydeligt at se at styrketræning er fx meget vigtigt, hvis man som håndboldspiller, vil op på Champions League niveau.

Video sektionen har blandt andet top 5 mål, top 5 redninger, rundes bedste spiller på hver position, analyse af videoer, interview med håndboldspillerne, fulde kampe i god kvalitet. Det er alt sammen, som jeg hjælper mig med at blive klogere på håndbold. Når jeg har set hvad de professionelle gør, bliver det også nemmere for mig når jeg spiller håndbold. Jeg får også indblik i andre positioner, som jeg normalt ikke spiller, og det hjælper mig også med at få en bedre håndboldforståelse. Jeg kan nemmere sætte mig ind i deres situation efter at have set en masse håndboldkampe. Her på haandboldnationen finder du også massere af gode videoer. Du kan fx se videoer med Uwe Gensheimer, Aron Pálmarsson og mange flere.

Jeg holder også meget øje med hvordan de forskellige håndboldspillere varmer op i håndboldkampene, og hvilke øvelser de laver. Der er en god imellem at jeg lige ser en ny øvelser eller en smart måde at varme op på, som jeg selv kan bruge i min egen håndboldtræning. Champions league håndbold er jo på det højeste niveau, så der er rigtig man kan lære.

Her kan du se live champions league håndbold

Du kan også se live champions league håndbold på ehfcl.com. Stort set alle kampene bliver vist live, som du så kan streame igennem hjemmesiden. Kampene er i ok kvalitet, og der er for det meste kommentator på kampene. Jeg har dog været ude for at Danmark ikke altid har haft rettigheder til at se kampene, men det er kun i få tilfælde. Hvis du fx ikke har den store tv pakke med alle sportskanalerne, kan du se kampene på ehfcl.com. Det plejer jeg altid at gøre. Hvis du ikke når det, kan du bare se kampen senere, da den altid bliver lagt op på hjemmesiden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here