Det håndboldtossede land

0
37

haandbold i tv

Der er vist ingen tvivl om, at Danmark er et af de lande, hvor en meget stor del af befolkningen er fuldstændig vilde med håndbold. De bedste danske håndboldrækker for både damer og herrer er blandt de allerbedste i verden, og de danske hold gør sig da også ganske godt bemærket år efter år i de store europæiske turneringer.

Men det er dog de danske landshold, der for alvor kan få danskerne til rykke sammen foran tv’et og ude i håndboldhallerne, når de i rødt og hvidt kæmper for endnu flere medaljer til det i forvejen godt fyldte pokalskab.

Her, der og alle vegne

I en håndboldglad nation som Danmark er der stort set altid håndbold i tv. Det gælder både for kampe i de hjemlige ligaer, de europæiske turneringer samt naturligvis de store internationale turneringer som EM, VM og OL, hvor Danmark også har ry for at klare sig godt til befolkningens store begejstring.

Selvom man så godt som altid kan finde en god håndboldkamp i tv (i hvert fald når håndboldsæsonen er i gang), har den teknologiske udvikling dog også spredt muligheden for at se de mange fantastiske håndboldkampe ud på flere andre platforme end bare tv.

Mange hjemmesider specialiserer sig i at livestreame håndbold fra alverdens ligaer, ligesom mange bookmakere efterhånden giver mulighed for at se mange af kampene live. Der er med andre ord nærmest ingen undskyldning, for ikke at kunne finde en seværdig håndbold fra et sted i verden at nyde hjemme i sofaen.

Håndbold til alle anledninger

Mange håndboldspillere slapper gerne af med en interessant håndbold i tv efter en hård omgang træning, hvilket der jo som nævnt også i høj grad er rig mulighed for. Skulle man være så uheldig at rende ind i en skade og er nødsaget til at holde sig fra håndboldbanen i en periode, behøver man altså ikke fuldstændig at skulle undvære håndbold i den periode.

Ikke nok med at der jævnligt vises topopgør fra de bedste ligaer på tv, så er der også et hav af hjemmesider, hvor man ikke bare kan læse nyheder fra håndboldens verden helt ned til mindste detalje, men også kan se en hulens masse lækkert håndbold.

Ser frem til de næste store turneringer for landshold

Håndboldfeberen ville næsten ingen ende tage, da de danske håndboldherrer på hjemmebanen i Boxen i Herning tidligere på året vandt VM-finalen mod Norge og dermed det eftertragtede trofæ som verdens bedste håndboldlandshold.

Det er svært at spå – især om fremtiden, lød de kloge ord fra Storm P. Det er bestemt også svært at spå om de kommende europamesterskaber for det danske herrelandshold, hvor blandt andet de tabende nordmænd fra VM-finalen ligger baner til.

Det er dog næsten statsgaranti for, at hele Danmark igen vil koge over af håndboldeufori, når Mikkel Hansen og de andre danske stjerner indtager banerne for at jagten titlen som Europas bedste håndboldnation. På samme måde vil tv-kanalerne flyde over med god håndbold, når de danske kvinder skal kæmpe om topplaceringerne ved det kommende VM i Japan.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here