Didier Dinart – dygtig fransk forsvarsspiller i håndbold

0
825

Født: 18.01.1977(38 år)

Højde: 197 cm

Vægt: 104 kg

Nationalitet: Frankrig

Position: Stregspiller

Klub: Pensioneret(Tidligere PSG håndbold)

Håndboldsko: Han spillede meget i Asics håndboldsko

Verdensklasse forsvarsspiller i håndbold

Didier Dinart er en af de bedste forsvarsspillere i håndbold nogensinde. Han har spillet rigtig meget for det Franske herrelandshold, og her har han tit giver de danskere spillere problemer i angrebspillet. For han er virkelig dygtig til at dække op. Han for det første en god højde. Hele 197 cm som gør at han kan være godt med i paradespillet. Så har han også en god fysik. Didier Dinart er også brølstærk, og han vejer omkring de 104 kg. Det er forsvarsspillet de fleste gerne vil undgå at møde.

Didier Dinart’s klubber gennem tiden

Didier Dinart er pensioneret fra håndbold, så han spiller ikke selv mere. I stedet hjælper han blandt andet det Franske herrelandshold, hvor han kommer med gode råd til forsvarsspillet. Didier Dinart har spillet i følgende klubber:

xxxx-1997 Dijon Borgogne HB

1997-2003 Montpellier HB

2003-2011 BM Ciudad Real

2011-2012 Atlétice Madrid

2012-2013 PSG Handball

Så han spillet rigtig meget på det Franske herrelandshold, hvor har vundet guld rigtig mange gange.

Håndbold videoer af Didier Dinart

Der er mange gode håndbold videoer af Didier Dinart på nettet, hvor du kan se ham i action i forsvaret. Hvis du vil lære at dække bedre op i håndbold, så skal du se disse videoer med Didier Dinart. Hold øje med hvad han gør i forsvaret, og prøv så og se om du kan bruge det han gør til din næste håndboldtræning. Det kan du højst sandsynligt, da han er en verdensklasse forsvarsspiller.

Den første video er fra hvor Danmark mødte Frankring i VM finalen 2011. Her vandt Frankrig 37-35 og fik dermed VM guld 2011. Her spillede Didier Dinart en rigtig god kamp, og gjorde det meget svært for danskerne. Massere af gode parader og tacklinger fra Didier Dinart. Der er danske kommentatorer på i videoen.

Den anden video er klip fra forskellige kampe, hvor Didier Dinart dækker rigtig godt op. Der er især rigtig mange mand mod mand situationer, hvor Didier Dinart bruger sin fulde kraft til at vinde duellerne i forsvaret.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here