Dommertrøje

0
990

Som håndbolddommer er det altid en god ide at have det praktiske udstyr i orden. Fløjte, fløjtesnor, stopur, gul og rødt kort, notatpapir, håndboldsko, sportstaske og ikke mindst dommertøj. Alt dette udstyr klæder dommeren godt på til at dømme en god håndboldkamp.

Synlige farver

Dommertøj skal helst have en synlig farve som skiller sig ud, så håndboldspillerne nemt kan kende forskel på dommer og spiller. De fleste kender den klassiske gule dommertrøje, som bruges i stor stil i håndbold. Håndboldtrøjen passer rigtig godt sammen med et på sorte håndboldshorts.

Brystlommer i dommertrøjen

Dommerens opgave er at holde styr på håndboldkampen, og dommeren er derfor ned til at bære et gult kort, rødt kort og notatpapir, så der er styr på mål og udvisninger i løbet af kampen. Brystlommer er rigtig gode til opbevaring af dette udstyr. Brystlommerne er fleksible og holder samtidig styr på udstyret, så det ikke falder ud, mens dommeren løber i fuld fart. Dommeren har også tit armene i vejret, og det er derfor mere praktisk at tingene er i brystlommen frem for bukselommen. Der er nemlig en kortere afstand til brystlommen, hvis dommeren har hånden i vejret fordi han giver tegn til udvisning eller andet.

Adidas dommertrøje

Dommertrøjen er lavet af adidas, som er kendt for at lave rigtig godt sportstøj og det er især til håndbold. Dommertrøjen er bygget til sport, og er derfor meget komfortable at have på i løb og stilstand. Kroppen har også god mulighed for at ånde igennem stoffer. Alt i alt er det en dommertrøje af højeste kvalitet, som kan bruges af håndbolddommere på alle niveauer.

Dommerfløjte og fløjtesnor

En dommerfløjte er også et meget vigtigt udstyr at have som håndbolddommer. På sportsway.dk er det også muligt at købe en dommerfløjte og fløjtesnor til en meget billig pris.