GOG 2015/2016

Spillere ind:
Andreas Holst, Espen Christensen, Henrik Jakobsen, Lasse Møller

Spillere ud:
Rasmus Jensen, Søren Haagen, Kasper Jørgensen, Mike Jensen

Tre største profiler fra sæsonen 2014/15:
Lars Hald, Minik Dahl Høegh, Rasmus Jensen

Up-coming star:
Niclas Kirkeløkke

Trænerteam:
Jakob Larsen / Mathias Albrektsen

GOG Håndbold

Hvad sker der i GOG?

Som det eneste ligahold på Fyn er der givetvis stor bevågenhed på klubfællesskabet Gudme-Oure-Gudbjerg. Og Jakob Larsen har efterhånden fået samlet et så slagkraftigt mandskab, at de gulblusede fynboere er klar til at fuldende comebacket i dansk håndbold og igen indtræde i toppen af dansk herrehåndbold.

Godt nok har de i GOG sagt farvel til en dygtig stregspiller i form af Rasmus Jensen, der er taget retur til BSV, og ligeledes er de to garvede Søren Haagen og Kasper Jørgensen også takket af efter mange års tro tjeneste i og omkring håndboldverdenen.

Ind er kommet storskytten Andreas Holst, stregspilleren Henrik Jakobsen og målmanden Espen Christensen. Solide tilføjelser til en i forvejen stærk trup, som ledes an af Lars Hald og Lasse Kronborg, flankeret af det løse missil Minik Dahl Høegh og strategen Chris Jørgensen, der stadig har til gode at slå igennem for alvor i dansk håndbold.

Vigtigst for Jakob Larsen og GOG har de formået at fastholde sidste sæsons stamme, og hvis de centrale spillere kan holde sig skadesfrie tyder meget på, at GOG i den kommende sæson kan tage et stort skridt mod tidligere tiders placeringer og måske endda snuse til semifinalerne.

En GOG-profil der dog desværre så alt for meget håndbold fra sidelinjen i sidste sæson er højrebacken Niclas Kirkeløkke, som var så uheldig at pådrage sig en slem skulderskade, som har holdt ham ude siden november 2014 – og som faktisk truer med at slutte karrieren for den venstrehåndede bagspiller med det kæmpe potentiale.

Sikkert er det dog, at GOG-spillerne igen i denne sæson vil løbe sålerne af deres håndboldsko og slide gulvbrædderne i de danske håndboldarenaer ned i kraft af den løbe- og kontrabaserede GOG-spillestil, som er så gennemført og indarbejdet, at GOGs succes står og falder med denne taktiske tilgang til håndboldspillet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here