Gode håndbold bøger

0
988

Håndbold er en populær sport i Danmark, og der er derfor skrevet mange gode danske håndbold bøger. Du kan købe håndbold bøger online på bog-ide.dk og på saxo.com, som begge har et stort udvalg af gode håndbold bøger. De har fx den nye bog om Anja Andersen.

Jeg anbefaler disse 3 håndbold bøger.

Sådan blev jeg Kasi Jesper

Sådan blev jeg Kasi Jesper - En usædvanlig vinkel på sport og forretning

Forfatter: Carsten Graff

Forhandler: Saxo.com

Køb den her

Motivation i medvind og modvind

Motivation i medvind og modvind af Ulrik Wilbek

Forfatter: Ulrik Wilbek

Forhandler: Saxo.com

Køb den her

Guldalderen – 25 års dansk håndboldhistorie

Guldalderen - 25 års dansk håndboldhistorie

Forfatter: Søren Paaske

Forhandler: Saxo.com

Køb den her

Håndbold bøger er lige noget for håndboldspilleren eller håndboldtræneren, som spiller håndbold til dagligt. Jeg er selv håndboldspiller, og jeg har tit fået håndbold bøger i gave til fødselsdag og jul, og det altid været et hit hos mig. Det er ikke noget bedre end at få en god håndbold bog.

Grunden til at jeg godt kan lide håndbold bøger, er at der så mange guldkorn at hente, som har hjulpet med at udvikle mig på og udenfor håndboldbanen. Når jeg spiller håndbold til dagligt, er det også nemt at relatere sig til det der sker i håndbold bøgerne, og det gør det rigtig spændende at læse.

Jeg vil helt klart anbefale at du begynder at læse nogle håndbold bøger, hvis du er håndboldspiller eller håndboldtræner. Især hvis du vil nå langt med sporten. Du skal selvfølgelig være god på håndboldbanen, men det er så sandelig også vigtigt at du bliver klogere på håndbold. Det bliver du ved at læse håndbold bøger.

Håndbold e bøger

Hvis du en tablet, iphone eller en computer, kan du også vælge at købe en e bog i stedet for en almindelig bog. De er igen billigere i de fleste tilfælde som lydbøger, da du kan købe og downloade dem direkte på internettet. Jeg køber stort set alle mine bøger som e bøger den dag i dag, da det er så super nemt.

E bøgerAlt du skal gøre for at få fat i en e bog, er at købe e bogen hos en boghandel på internettet fx bog-ide.dk. Når du så har købt e bogen har du muligheden for at downloade e bogen med det samme.

Der bliver altid sendt en mail til din egen mail med e bogen, og så kan du tit logge ind på den boghandel, hvor du har købt e bogen, så du altid kan downloade e bogen igen, hvis den nu skulle gå tabt. Når du så har købt e bogen, downloader du den ned på din smartphone, tablet eller computer. Jeg plejer at downloade mine e bøger ned på min iphone, hvor jeg så kan læse, når jeg har lyst.

E bøger fylder ikke ret meget, så du kan nemt have mange e bøger på din smartphone, tablet eller computer. Det er super smart, for så har du i princippet altid dit eget bibliotek ved hånden.

Nogle e bøger kræver at du har et specielt program til at åbne e bøgerne, men der er forholdsvis nemt at installere, og stort set alle online boghandler stiller sådanne programmer til rådighed. Hvis de ikke gør, kan du nemt finde et program gratis på internettet.

Håndbold lydbøger

Lydbøger er også et godt alternativ til bøger, og er noget som jeg varmt kan anbefale. Lydbøger er bøger på lyd, hvor du hører en speaker læse bøgen op. Det gør at du kan lytte til lydbøger, mens du laver alle mulige andre ting. Jeg hører fx tit lydbøger, når jeg kører i bil. Det kan hurtigt gøre en kedelige køretur til en sjov og lærerig oplevelse. Der fleste bøger der bliver udgivet i dag, bliver også lavet i en lydbog udgave, så der er gode muligheder for at finde håndbold bøger som lydbøg.

Lydbøger er nogle gange en del billigere en bog i tryk form, da lydbøger kan købes og downloades direkte på internettet. Der er også nogle økonomiske aspekter i lydbøger.

Video er et godt alternativ til bøger

Hvis du ikke er så meget for at læse, er videoer et godt alternativ. Her bruger du en kombination af synet og høresansen, og der er faktisk mange som lærer bedre på denne måde. Der er også mange som finder video mere underholdende, da der er noget visuelt at kigge. Der er fx lavet mange gode håndbold dokumentarer, som du kan se gratis på nettet.

youtube.comHvis du er på jagt efter øvelser, træningstips osv, er der mange gode videoer på youtube.com. Der er godt nok ikke så mange håndbold specifikke videoer på youtube, men løsninger her at du kigger på andre brancher i stedet.

Sporten basket er fx meget større end håndbold, og der er derfor lavet meget mere video materiale. Basket minder meget om håndbold på mange punkter, så du vil nemt kunne finde nogle basketøvelser, som du nemt kunne overføre til håndbold.

Det er især fysiske øvelse, som du kan finde meget inspiration til på youtube. Der er mange dygtige fysisketrænere osv, som deler guldkorn ud på youtube, som du så kan bruge i din egen hver dag.

Jeg følger fx rigtig mange fitness atleter på youtube, da de ved rigtig meget om kost og styrketræning. Når jeg ser deres vidoer, får jeg en masse viden omkring kost og styrketræning, som jeg kan bruge til at få mere succes med min egen kost og styrketræning som håndboldspiller. Hvis du fx gerne vil lære at hoppe højere i håndbold, kan du finde en masse videoer om springtræning på youtube, som du kan se hvis du ønsker at blive klogere på emnet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here