5 gode råd omkring disciplin i håndbold

0
434

Det har altid været godt at have Disciplin indenfor sport. For at blive god indenfor sport, kræver det rigtig meget træning. Det er til træning, du udvikler dit spil, det er her du bliver bedre. Det er altid godt, at have en god disciplin, og med en god disciplin kan du komme langt indenfor din sport.

Hold dig i ro

Når du er til træning, så lad være med at snakke, når din træner snakker, og hold dig i ro. Stop med at lege med bolden, for det er her det nemt går galt. Lige pludselig taber du bolden, og din træner bliver forstyrret, og du ødelægger tingene for de andre. Så ti stille når andre snakker. Øjenkontakt og kropsposition imod taleren, er også en god ting. Det viser at, du følger med i tingene, og ved hvad der kommer til at ske.

Kom til træning i god tid

Kom altid i god tid til træning, så du er klar til tiden. Du nytter ikke noget, at du kommer for sent til hver træning. Hvis du døjer med et par småskader, så varm lige lidt ekstra op, eller gør det der skal til, for at du føler dig helt klar. Efter træning er det godt lige at løbe lidt af, så kroppen bliver klar til at slappe af. Smid skoene og løb et par minutter.

Kom altid til træning

Drop de dårlige undskyldning og let røven. Du bliver nød til at tænke sådan her. Der er altid en, der trænere hårdere end dig selv. Det skal være en af de helt gode undskyldninger, hvis du ikke kommer til træning, specielt hvis du vil op på det højeste niveau.

Hav styr på dine ting

Det kan være mange forskellige ting. Put dine ting i tasken, når er færdig med at bruge det. Så undgår du at dine ting bliver væk. Vi træner mange gange i Gigantium i Aalborg, og her er der mange mennesker, som kommer og går. Det er ikke til at vide, om der er nogle med lange fingre.

Lav dine ting i god tid

Det kan være lektier og afleveringer. En sted hvor mange går galt i byen, er med maden. Lav nu din mad, så du har til hele dagen. Der er ikke noget værre, end at skulle et sted hen, hvor du ikke har mulighed for at købe mad. Så smør altid en god madpakke, så du har til et par timer frem.

Med en god selvdisciplin, kommer du hurtigere et par skridt tættere på dit mål. Du kommer til at fremstå seriøs omkring din sport, og det kommer man langt på. Det er altid godt at arbejde på sin disciplin, så hvorfor ikke bare gøre det?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here