Dumme fejl i håndbold – se de sjove videoer her

0
809

Her er der en samling af sjove håndbold fejl, hvor håndboldspillere prøver at lave et eller smart, som så går helt galt. Hvis du søger et godt grin, så er det med at se nogle af de videoerne i denne artikel. Når du har set videoerne ved du trods alt, hvad du helst skal undgå at gøre til din næsten håndboldtræning eller håndboldkamp.

Håndbold fejl på straffekast

Når håndboldspillere tager straffekast sker der et par fejl i ny og næ. Det skete for Raul Santos fra det Østrigske landshold til VM 2015, hvor han skulle skyde straffekast mod Iran. Her sad bolden lidt for godt fast i Raul Santos hånd, og det endte med at han skød bolden ud over sidelinjen på straffekast. Lidt pinligt men det er set før. Det sker fordi håndbolden sidder for godt fast i hånden pga harpiksen. Så er det man kan komme til at lave sådan et nummer der. Jeg mener Rutenka fra Barcelona har lavet det samme nummer på straffekast, hvor han også komme til at skyde bolden ud over sidelinjen. Du kan se Raul Santos fejl på straffekast i nedenstående video. Det er et sjovt klip, og der er danske kommentatorer på.

Der er også et klip her, hvor håndbolden igen sidder lidt for godt fast i hånden. Husk ikke at tage alt for meget harpiks næste gang, du skal tage straffekast.

Håndbold fejl på kontra

I kontraspillet opstår der også tit fejl i håndbold. Her er godt med plads til at lave smarte tricks og finter, men det er ikke altid det går så godt. Et godt eksempel på dette er denne video, hvor en håndboldspiller prøver at snyde målmanden med et smart skud på kontra. Ideen er sådan set god nok bolden skal bare sidde indenfor målrammen.

Se flere video her: Top 10 plays for VM 2015 i håndbold og top 50 håndboldmål 2015.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here