Gode håndbold hjemmesider alle håndboldspillere bør bruge

0
891

Jeg har lavet en guide over gode hjemmesider, hvis du går meget op i håndbold.

 

Dansk håndbold forbund

http://www.dhf.dk/

På denne hjemmeside finder du alt om de danske håndboldlandshold. Lige fra u-landsholdende til herre og kvinde A landsholdet. Du kan se hvilke spillere, der er på landsholdende. Du kan se hvor mange mål landsholdspillerne har scoret. Du kan også se hvornår de næste kampe skal spilles.

Du finder også alle håndboldreglerne, kampprogramme på hjemmesiden og meget andet. Det er en rigtig god hjemmeside, som jeg har brugt meget.

Håndbold nyheder

http://www.hbold.dk/

På denne hjemmeside kan du finde masser af håndbold nyheder. Det er en hjemmeside jeg tjekker dagligt. Du kan finde interviews af spillere og trænere. Der er referatter og reaktioner fra stort set alle liga kampene i Danmark. Du kan også få nyheder om håndboldspillere i udlandet. Det er en hjemmeside du helt klart skal tjekke ud.

http://www.stregspiller.com/

Her finder du lidt mere internationale nyheder om håndbold. Der er nogle fede features på siden. Du kan fx se hvor og hvornår det næste store håndbold event afholdes. Der er også massere af gode billede på siden. Under resources på stregspiller.com finder du også en stor liste af links, som har relevans til håndbold.

Champions league håndbold

www.ehfcl.com

Der er ikke ret meget, der slår en god omgang champions league håndbold. På håndbold hjemmesiden finder du stort set alt om champions league håndbold. Der er gruppeoversigt, hvor du ellers kan klikke dig ind på hvert hold, og se hvilke spillere, samt hvor mål de har scoret. Derudover er der rigtig mange videoer at champions league kampene, der er blevet spillet gennem tider. Der er både videoer af kvinde/herre håndbold. Hvis du vil blive en bedre håndboldspiller, er denne side lige noget for dig. Du kan også se næsten alle champions league kampene kan livestreames på håndbold hjemmesiden. Det skal siges, at Danmark ikke har rettigheder til nogle af kampene. Jeg har før oplevet, at kunne se en kamp live, hvor jeg senere på dagen ikke kunne se den anden live.

Hvad plejer jeg at tjekke på denne håndbold hjemmeside

 • Jeg ser altid best 7 position videoerne
 • Jeg ser altid de 5 bedste mål fra hver runde
 • Højdepunkterne fra kampene
 • Hele kampe alt efter hvor tid jeg har.
 • Resultater fra kampene
 • Stats på håndboldspillerne. Vægt, højde, målscore osv.
 • Interview med håndboldspiller. De laver nogle gange interviews, hvor man får et indblik i deres hverdag.

Håndbold hjemmesider

Kost og træning

www.bodybuilding.dk

Her finder du alverdens information omkring kost og træning. Hjemmesiden er lavet som et forum, så du kan frit stille spørgsmål på siden, hvis der er noget, som du er i tvivl om. Hjemmesiden er med seriøse bodybuildere, som har løftet flere kilo, end du kan forestille dig ;).

Desuden har siden en god kostplan feature. Her kan du skrive din kost ned, så du kan holde styr på, hvad du spiser igennem dagen. Du kan også beregne dit ligevægtsindtag på siden. Jeg har selv haft stor succes med at læse på siden regelmæssigt. Der er et hav af artikler, som du kan begynde at læse. Jeg har efterhånden fået svar på en del spørgsmål omkring kost og træning. Siden har også en smart søgefunktion, så du kan få indblik i gamle tråde på forummet.

Jeg plejer altid at tjekke følgende tråde.

 • Post billede af din mad.
 • Fælles billedeupdates.
 • Post et billede.
 • Post et youtube klip.
 • Tråde der er relevante i forhold til min træning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here