Håndbold kurser for trænere og spillere

0
813

Der findes mange gode håndbold kurser for trænere og spillere i Danmark, da Danmark er en af de største og bedste håndboldnationener i verden, og det har vi været i mange år efterhånden. Haandboldnationen.dk har samlet de bedste håndbold kurser fra internettet, så du nemt og hurtigt kan tage et håndbold kursus online.

DHF Kursus v/Claus Hansen

Hvis du mangler praktiske øvelser og inspiration til træning af spilforståelse i håndbold, vil jeg anbefale dig at følge nedenstående kursus af 4 dele, som er afholdt af ungdomslandstræner og talentchef Claus Hansen. Jeg har også tilføjet et teori håndbold kursus af 2 dele til playlisten, som går i dybden med det gode trænings- og udviklingsmiljø.

[ux_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=bSzIQGR4LdM”]

DHF Tophåndbold Symposium 2013

DHF afholdte i 2013 Tophåndbold Symposium, hvor der blev gået i dybden med skudtræning, forsvarsøvelser, fløjøvelser + en masse teori. Jeg har samlet videoerne i en playliste, så du nemt kan se videoerne.

[ux_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=pxBGjhQGGQg”]

Håndbold kurser for målmænd

Her er en playliste med håndbold kurser specifikt til målmænd i håndbold. Den første video er med Niklas Landin og Jannick Green. Anden video går i dybden med individuelle øvelser til håndboldmålmanden. Resten af videoerne er en blandet omgang af forskellige videoer, som kan give lidt inspiration. Husk også at læse vores artikel om målmandstræning.

[ux_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=IeGIPzKxiKY”]

Hvorfor følge håndbold kurser?

Hvis du gerne vil blive klogere og bedre til håndbold, er det altid godt at tage noget uddannelse i håndbold fx ved at følge et håndbold kursus. Især hvis du er ny håndboldtræner eller håndboldspiller.

En håndbold kursus giver dig struktureret form for læring, og du skal ikke selv opfinde den dybe tallerken.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here