Håndbold odds

0
857

Håndbold odds er rigtig nemt at komme i gang med her i Danmark. Håndbold er en af de mest populære sportsgrene i Danmark, og så er håndbold også meget populært i resten af Europa. Du finder derfor håndboldligaer på både herre og kvindesiden i stort set alle lande i Europa, som du kan oddse på. Derudover er der mange håndboldturneringer, som bliver spillet ved siden af håndboldligaerne, som du også kan oddse på. Det er især i Champions League turneringen i håndbold, hvor der er mange gode odds. Der er også mindre turneringer i håndbold som Europa Cup og landspokalturnering i Danmark.

Håndbold bliver spillet meget på landsholdsplan, hvor der er 3 store turnering. De tre største håndboldturneringer for landshold er Europamesterskabet, Verdensmesterskabet og de Olympiske Lege.

Jeg kigger nærmere på de alle forskellige håndboldturneringer senere i artiklen, så du kan blive klogere på håndbold odds. Der er stor forskel på håndboldturneringerne, og det har betydning for dig og dine odds.

Her kan du oddse på håndbold

Danske spil en af de bedste hjemmesider i danmark, hvor du kan oddse på håndbold. De har høje odds, og de tilbyder gode velkomstbonus.

Aldersgrænse på håndbold odds

Som du måske allerede ved, skal du være fyldt 18 år for lovligt at kunne spille på håndbold i Danmark. Når du opretter dig hos en online bookmaker, kræver de både CPR-nummer og NEMID.

Det kan derfor være meget vanskeligt, at oddse hvis du er under 18 år. Nu hvor spillemyndigheden i Danmark kræver NEMID, er det kort sagt blevet endnu mere vanskeligt. Sagen er nemlig den, at du bliver nødt til at logge ind med NEMID og en kode fra dit nøglekort hver gang.
Dette skal dog ikke stoppe dig for at begynde på at tjene penge på håndbold odds! Lad mig fortælle mere om hvordan du spiller på håndbold, og lad mig give dig nogle fifs og tricks til hvordan du sikrer et overskud.

Sådan analyserer du håndboldkampe

Man kan aldrig overvurdere en god analyse. Du kan komme rigtig langt med en analyse men for at analysere rigtigt, så skal du vide, hvilke informationer du vil have fat i:

  • Seneste kampe (hvilken form er holdet i)
  • Seneste head-to-head kampe (ser statistikken lovende ud?)
  • Hjemmebane/udebane statistik er også afgørende. For nogle hold er hjemmebanefordelen meget vigtig.
  • Tabeloversigt – har klubben noget at spille for / behøver de point
  • Skader – mangler klubben deres bedste spillere? (kan findes på klubbernes egne hjemmesider)

Hvis du laver en analyse af ovenstående, så er du klar til kamp! Til at analysere kampene bruger jeg resultat.dk, som altid tilbyder de vigtigste statistikker for næsten alle hold.

Hvilke muligheder er der med håndbold odds?

Der er mange muligheder med håndbold odds, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt, hvis du ikke ved så meget om håndbold. Jeg vil kort gennemgå de muligheder du har, så du kan komme godt i gang med håndbold dds. Du kan altid vende tilbage til denne artikel, hvis du lige har brug for en genopfrisker.

Store turneringer i håndbold

Det er altid godt at spille på håndbold under store turneringer som f.eks. VM og EM. Bookmakerne tilbyder altid et utal af forskellige muligheder og giver ofte gode odds. Derudover giver de også ofte tilmelding rabatter under sådanne events.

Min taktik under sådanne store events er altid at lave nogle tripler (en kupon som indeholder 3 tips) og firlinger (en kupon som indeholder 4 tips) med sikre kampe. Disse odds giver ikke ret meget igen, men de er virkelig sikre. Hvis du kan få et par stykker af disse kuponer til at gå igennem, er du allerede godt på vej. Mange små bække gør en stor sø.
Et råd er at du først begynder at lave disse kuponer, når alle hold har spillet en kamp. På den måde får du et overblik over, hvilken form de enkelte hold er i, og dermed kan du fjerne de favoritter, som tabte i første opgør.

VM Håndbold odds

VM er verdensmesterskabet i håndbold, som bliver afholdt hvert andet år. Her bliver der afholdt et VM for mænd og et VM for kvinder. Her er der gode muligheder for at vinde penge, da der er mange kampe at spille på. Niveauet hos de repræsentative landshold uden for Europa kan svinge meget, da håndbold ikke er særlig populært i disse lande. Der er mange kampe i kvalifikation til VM og i gruppespillet, hvor det er nemt at spotte, hvilke hold der vinder kampene. Det giver dog ikke så gode håndbold odds, men de er som regel meget sikre.

Hvis du laver din research på spillere, trænere, skadessituation osv, kan du oddse på de kampe med et højere odds. Her kan det være en god ide at kigge tilbage i tiden på tidligere kampe, så du kan blive klogere på, hvilke hold som vil kunne performe godt under et kommende VM. Wikipedia har rigtig meget data fra VM turneringer gennem tiden, som du kan kigge nærmere på.

Data gennem tiden for mændenes VM i Håndbold
Data gennem tiden for kvindernes VM i Håndbold

Seneste og kommende VM i håndbold

VM 2017 Mænd Frankrig d.11 Januar – 29. Januar 2017
VM 2015 Mænd I Qatar d. 15 Januar – 1 Februar 2015
VM 2015 Kvinder I Danmark d. 5-20 December 2015

EM Håndbold odds

EM står for Europamesterskabet i håndbold, og det bliver også afholdt hvert andet år. Her er der også massere af kampe at spille på. En ting du skal være meget opmærksom på ved EM i håndbold, er hvilket land som afholder turneringen. Det landshold har det med at spille bedre på grund af hjemmebanefordele. Den helt store hjemmebanefordel, er de mange tilskuerer som kommer og ser kampene. Det giver en stor opbakning til spillere og trænere hele turneringen igennem. De andre landshold får ikke denne opbakning i samme stil, da de ikke har ret mange tilskuere til kampene, og det kan påvirke deres eget spil i mindre og større grad. Dommere har det også med at blive påvirket af tilskuere, og derfor kan der opstå kendelser, som er til stor fordel for det landshold som afholder turneringen.

En anden hjemmebanefordel for landsholdet som afholder turneringen, er at spillere og trænere kender hallerne, håndboldbanen, omklædning, maden osv. Det er også sådan nogle ting, som gør at spillerne lige spiller et par procenter bedre. Spillerne skal fx heller ikke bruge så meget tid på at rejse, som de andre landshold skal.
Det er sådan nogle ting, som du bør tænke over, inden du laver dit odds. Det vil give dig langt bedre resultater, da du højde for alle faktorer og ikke bare spiller roulette med pengene. Hvis du vil tjene gode penge på odds, skal du sætte dig ind i tingene.

Du kan finde data her fra tidligere afholdte EM i håndbold, som du kan bruge i forbindelse med research af hold, spillere osv.

Data gennem tiden for mændenes EM i Håndbold
Data gennem tiden for kvindernes EM i Håndbold

Seneste og kommende EM i håndbold

EM 2016 Mænd I Polen d. 15-31 Januar 2016
EM 2016 Kvinder I Sverige d. 4-18 December 2016

Stabile ligaer

Tag et kig i de forskellige ligaer. Den danske dameliga er i denne sæson (14/15) på ingen måde stabil. Derfor skal man passe på med at spille på de sikre kampe. Til gengæld kan der være penge at hente, hvis du spiller på kampens underdog.

De mest populære håndbold odds

Her finder du en oversigt af de mest populære håndbold odds.

1×2 håndbold odds

1×2 håndbold odds er nok den mest populære og klassiske måde at lave håndbold odds. Det er hvor du spiller på hjemmebane sejr, uafgjort, eller udebane sejr. 1×2 håndbold odds er også kendt som 3 vejs håndbold odds.

1×2 håndbold odds eksempel

Det er søndag formiddag, og du er nede at handle rundstykker i den lokale superbrugsen. Du ser et stort skilt, hvor der står – Danmarks herrelandshold i håndbold spiller i aften landskamp i Danmark mod Polen. Du bestemmer dig så for at oddse på denne håndboldkamp. Du vælger så at bruge 1×2 håndbold odds. Her har du 3 valgmuligheder, hvor du skal sætte 1 kryds i alt. 1 – Danmark sejr, X – uafgjort, 2 – Polen sejr.

Danmark er store favoritter til kampen, og du får derfor kun dine penge 1.3 gange igen. Polen har tabt de seneste par kampe mod Danmark, og du får derfor dine penge 2.5 gange igen, hvis Polen vinder. Hvis kampen ender uafgjort får du dine pengene 10 gange igen, da Polen og Danmark kun har spillet uafgjort 1 gang før.

Målscorer og håndbold odds

Du kan også oddse på målscorer i håndbold, hvor du fx oddser på hvor mange mål, som bliver scoret i kampen. Så er du ikke afhængig af om et hold vinder eller taber kampen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here