Populære håndbold sange

0
13128

Her er der en liste af gode håndbold sange, som kan bruges til håndboldkamp. Sangene kan også godt bruges til håndboldtræning i forbindelse med opvarmning. Listen vil løbende bliver opdateret, så der kommer flere og flere sange.

We Are The Champions – Håndbold vindersang

Når et håndboldhold har vundet en turnering eller lignende, hvor der er noget af fejre, så er det altid We Are The Champions af Queen, som bliver spillet. Det er håndbold vindersangen, som også bliver brugt som vindersang i mange andre sportsgrene. Alt i alt en perfekt sang til guldfest i håndbold.

Håndbold sangen hedder: We Are The Champions – Queen.

Ratata – Mallorca Cowboys feat. Marco Mzee

Ratatatata Ratatatata Ratatatata. Vi kender den alle sammen, hvis har været ude og se håndbold. Det er en festlig sang, som hurtigt kan sætte gang i en kæmpe fest i en håndboldhal. Rytmen i sangen passer også rigtig godt til at tilskuer kan klappe til sangen. Sangen bruges både under opvarmning og når der bliver scoret mål eller der bliver lavet en god redning af målmanden.

Håndbold sangen hedder: Ratata – Mallorca Cowboys feat. Marco Mzee

Dit Navn, Dit Nummer – Laban

Giv mig dit navn, hit med dit nummer, og glem hvis du tror, at du kan nøjes med det. Det er også en håndbold sang vi alle sammen kender. Stort set alle kan synge med på den, og det er håndbold sang, som bør være på alle playlister med håndbold musik.

Håndbold sangen hedder: Dit Navn, Dit Nummer – Laban

A.T.H.E.N.A – Zorba (Gyros Edit)

Denne sang bliver brugt rigtig meget i forbindelse med straffekast og andre situationer, hvor der er et længere spilstop i håndbold. Det er en sang, som er god til at opbygge en stemning, da den starter langsomt, og så går den hurtigt op i tempo. Der er en klappe lyd i sangen i forvejen, så det er derfor også meget naturligt for tilskuere at begynde at klappe til sangen.

Håndbold sangen hedder: A.T.H.E.N.A – Zorba (Gyros Edit)

Ladioo – Peter Wackel

Ladi, ladi, ladi, laioo, ladioo, ladioo !! Denne sang har du sikkert også hørt før. Det er igen en meget festlig sang, som rigtig mange kender. Den er nem at synge med på, og sætter hurtigt en stemning i gang i hallen.

Sweet Caroline – D.J. Ötzi

Sweet Caroline er også en meget populær håndbold sang. Hvis jeg husker rigtig bruger KIF København sangen meget. Der er i hvert fald et af de store danske hold fra herre håndboldligaen som bruger sangen meget.

Splash – The Sunclub

The Sunclub Splash er en gammel håndbold musik klassiker, som blev spillet meget i håndboldhallerne i gamle dage. Sangen passer rigtig godt til opvarmning inden håndboldkamp, da der er en god rytme i sangen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here