Håndbold træningsbukser

0
599

Håndbold foregår henover vinteren, og det er derfor rigtig dejligt at have et par gode træningsbukser liggende. De hjælper dig med at holde varmen, når du skal til og fra træning, og det reducerer chancen for at blive syg betydeligt. Der kan også nogle gange være lidt koldt i håndboldhallen, og her er træningsbukser også en god hjælp. Håndbold træningsbukser er også rigtig gode at bruge under opvarmning til håndboldtræning og kamp. De sikrer at du altid bliver varmet godt op.

Mine erfaringer med træningsbukser som håndboldspiller

Jeg har selv træningsbukser i sort, og jeg er rigtig glad for dem. Det er både puma og hummel træningsbukser, som du ser på billedet. Sort passer godt sammen med t-shirts i stort set alle farver. Buskerne er også rigtig fede sammen med en tanktop. Lommerne er bukserne er lige tilpas. De er ikke for store og ikke for små. De passer lige til en Iphone 5, nøgler eller hvad man nu eller har. Så er der lynlås i dem, som er nem at bruge. Der er ikke noget værre end træningsbukser med dårlige lynlåse.

Bukserne sidder forholdsvis tæt på benene, og så lidt strammere nede ved fødderne. Det hjælper med at fremhæve figuren, og gør dem rigtig gode at gå rundt i. Jeg bruger dem for det meste til at slappe af i, eller når jeg er nede at træne. Så kan træningsbukserne spændes ind ved maven, så de ikke falder af.

Træningsbukser under opvarmning

Træningsbukser er rigtig gode at bruge under opvarmning til kamp og håndboldtræning, da de hjælper dig med at blive varmet bedre og hurtigere op. De bruges typisk de første par minutter, hvor man løber og varmer kroppen op. Så kan man altid smide træningsbukserne, når benene er varmet godt op eller når der kommer øvelser med bold.

Vi brugte både træningsbukser og træningstrøjer under opvarmning til kamp i alle de år jeg spillede i Aalborg Håndbold. Det hjælp os med at blive varmet rigtig godt op, så vi var helt klar til at spille håndboldkamp.

For det er ikke altid man har de bedste forhold til opvarmning, og sådan er det tit på udebane. Her har hjemmeholdet som regel en mindre hal at varme op i, hvor udeholdet får lov til at varme op i en lille kold gang eller noget lignende. Det har jeg prøvet så mange gange efterhånden som håndboldspiller, og her er træningsbukser guld værd. De sikrer at man altid bliver varm uanset hvor ringe forholdene nu er.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here