Træningssæt

0
696

Her ser du to gode håndbold træningssæt fra Hummel og Adidas. Hummel og Adidas er kendt for at lave håndbold træningstøj af rigtig god kvalitet, som holder til lidt af hvert. Tøjet går ihvertfald ikke let i stykker hvis der bliver revet lidt i trøjen. Det er håndbold træningstøj, som er bygget til det. Det kan derfor klarer rigtig mange timers håndboldtræning, og er på sigt en god investering. Du ser for det første godt og så er tøjet rigtig dejligt at træne i.

Sidder godt på kroppen

Jeg bruger selv samme type Hummel og Adidas træningssæt, og jeg kan sige at det sidder rigtig godt på kroppen. Det sidder ikke for løst og ikke for stramt. Der er rigtig god plads i shortsne og t-shirten er lige tilpas. Derudover synes jeg der er god udluftning i tøjet, så jeg nemmere kan komme af med sveden. For det kan hurtig bliver træls hvis tøjet ikke lufter så godt.

Håndbold træningssæt i flotte farver

Der er muligt at få træningsdelene i mange forskellige farver. Hummel tøjet kan fås i blå, grøn og grå. Adidas tøjet kan fås i rød og sort. Jeg synes selv at farverne som du ser på nedenstående billeder er de pæneste. Harpiksen er heller ikke så kendt på disse farver, hvis der fx skulle komme noget på tøjet. Harpiks er meget tydeligt på lyse farver. Især hvide bliver meget hurtigt grimme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here