Håndbold video

0
784

Hvis du vil udvikle dit håndboldspil yderligere, så brug video til at udvikle dit håndboldspil. På youtube kan du finde alverdens håndboldvideoer, som du kan gå i dybden med og studere nærmere.

Brug video

Hvis du er fløjspiller, kan du tage et kig på teknikken i skudafvikling. Der er mange professionelle fløjspillere, som har en hav af varianter, alt efter hvad målmanden gør af udfald. Ved at kigge på fløjspilleren, og målmandens reaktion vil du helt klart kunne få nye ideer til at kunne udvikle dig som fløjspiller. Som fløjspiller er også det en god ting at kunne løbe en god kontra. Hvorfor så ikke holde øje med hvad fløjspillerne gør: Nogle har måske tendens til at tyvstarte. Du kan fx tage et kig på dine løbebaner og din løbeteknik.

Hvis du vil lære mere om håndbold, kan du gå ind på youtube og søge efter handball, så skulle du gerne kunne finde et par forskellige ting og sager. Ellers kan du tjekke et par håndboldspillere ud, som jeg har skrevet lidt om, samt fundet et par videoer. Alt du skal gøre er, at trykke på billedet og du vil komme over på den håndboldspiller, du har valgt.Nu er jeg selv bagspiller, og jeg bruger youtube en del, hvis jeg mangler inspiration til mit håndboldspil, eller udvikle mit spil yderligerer.

Ivano Balic bruger rigtig mange fodfinter og skudtrusler i sit spil. Der er mange gange jeg har tænkt, at det vil jeg nu lige prøve til næste træning. Noget tid senere er jeg så kommet til træning, hvor jeg prøver det et par gange, og her lykkes det egentlig meget godt. Indspil til stregspilleren er der også en hav af muligheder. Dit forsvarsspil kan du også udvikle ved hjælp af videoer. Som du selvfølgelig ved er herrehåndbold en meget fysisk sport, og at kunne et par tricks i forsvaret gør bestemt ikke noget.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here