Håndboldsæsonen 2015/2016

0
611

Er du klar til den nye håndboldsæson 2015/2016? Haandboldnationen har samlet en masse information omkring håndboldudstyr, turnering og spillere, så du kan blive klar til den nye håndboldsæson 2015/2016.

Håndboldudstyr 2015/2016

Der er kommet rigtig meget nyt håndboldudstyr her til den nye håndboldsæson 2015/2016, og hvis du mangler ny håndboldsko eller andet håndboldudstyr, vil jeg helt klart anbefale dig at kigge nærmere på haandboldnationen.dk. De er super flinke, og så de et enormt udvalg af nye håndboldprodukter til rigtig gode priser. De har alt, hvad du skal bruge som håndboldspiller. Alt håndboldudstyr som findes i denne artikel, kan købes på haandboldnationen.dk.

Sko 2015/2016

Der er især kommet mange nye fede håndboldsko her til håndboldsæsonen 2015/2016. Her er der en oversigt af nogle af de nye håndboldsko til håndboldsæsonen 2015/2016.

Techfit/kompression 2015/2016

Adidas har også lavet meget nyt techfit i nye og forbedrede udgaver til den nye håndboldsæson. Du læse mere om Adidas Techfit her. De har fx lavet lange tights og techfit til overkroppen med lange ærmer, og det gør at du kan få varme og støtte til mere eller mindre hele kroppen. Så behøves du fx ikke at bruge læg kompression eller arm kompression. Techfit er generelt super godt, da det hjælper dig med at performe bedre på banen. Techfit spiller faktisk også en stor rolle i forbindelse med bedre restitution af kroppen, og der er helt klart en fordel i forbindelse med håndboldtræning og håndboldkampe. Når du er mere frisk, jamen så spiller du også bedre til kamp, og træner bedre til træning. Du kan købe alt det nye techfit/kompression hos haandboldnationen.dk.

Håndboldturneringer 2015/2016

Her er der en oversigt af håndboldturneringer, som kommer til at foregå i håndboldsæsonen 2015/2016. Jeg har blandt andet skrevet datoer ind, så du kan se hvornår de forskellige turneringer starter og slutter. Jeg har også skrevet lidt om de forskellige håndboldturneringer, så du får en bedre indsigt i hvad der kommer til at ske. Jeg vil løbende opdatere artiklen igennem håndboldsæsonen, så du hele tiden kan være up to date med hvad der sker i håndboldverdenen.

Landspokalturnering kvinder(24. August)

Landspokalturnering mænd(25. August)

Herreligaen Håndbold(28. August – 31. Maj 2016)

Læs mere om herreligaen 2015/2016 ved at klikke her. Her finder du information omkring alle klubberne i herreligaen, og alt du skal gøre er at trykke på logoerne. Så bliver du ført videre til en ny side med information omkring transfer, trænerteam, up-coming stars, skadesituation og meget hos de enkelte hold i herreligaen.

Kvindeligaen Håndbold(1. September – xxx)

Champions League mænd(5. September – 29 Maj 2016)

Champions League kvinder(12. September – 8 Maj 2016)

Herre Golden League i Norge(5. November – 8 November 2015)

Kvinde VM i Danmark (4. December – 20. December 2015)

Herre Golden League i Frankrig(7. Januar – 10. Januar 2016)

Herre EM i Polen (14. Januar – 2. Februar 2016)

Haandboldnationen har lavet en længere artikel om herre EM i Polen, som du er velkommen til at læse.

Champions League mænd 2015/2016

Champions League for mændene bliver rigtig spændende at følge i år. Især gruppe A og gruppe B da mange af holdene er rigtig stærke i disse 2 puljer. Der også sket mange spillere som har skiftet klub, og det ihvertfald noget af det jeg er mest spændt på at se. Jeg har lavet en lille oversigt af, hvilke spillere nogle af de store klubber har købt.

 • Niklas Landin(THW Kiel)
 • Domagoj Duvnjak(THW Kiel)
 • Torsten Jansen(THW Kiel)
 • Aron Pálmarsson(Veszprém)
 • Momir Ilić(Veszprém)
 • Henrik Mølgaard(Paris Saint-Germain)
 • Wael Jallouz(FC Barcelona)
 • Rasmus Lauge(Flensburg-Handewitt)

Gruppe A

I gruppe A har vi 4 rigtig gode håndboldhold, som højst sandsynligt kommer til at ligge i top 4. Det er THW Kiel, Veszprém, Paris Saint-Germain og Flensburg-Handewitt. Det bliver helt sikkert nogle rigtig gode kampe og tætte kampe, som du helt klart bør se, når de en gang kommer i tv’et. Jeg tror THW Kiel og Paris Saint-Germain kommer til at kæmpe om 1. og 2. pladsen, mens Veszprém og Flensburg-Handewitt kommer til at kæmpe om en 3. og 4. plads. Hvis Rasmus Lauge får en god sæson, kan det selvfølgelig være at Flensburg-Handewitt kommer længere op. Nu må vi se hvordan det går.

 1. THW Kiel
 2. MKB-MVM Veszprém
 3. Paris Saint-Germain Handball
 4. RK Celje Pivovarna Lasko
 5. Orlen Wisla Plock
 6. HC Prvo plinarsko drustvo
 7. Besiktas Jimnastik Kulubu
 8. SG Flensburg-Handewitt

Gruppe B

Gruppe B har også rigtig stærke hold i puljen. Barcelona har som altid et super stærkt hold, og i år har de mange af de samme spillere fra sidste år. Så jeg tror ihvertfald de kommer til at ligge helt i toppen af puljen. Kielce var også utrolig stærke sidste år, og de har også formået at holde på mange af deres spillere. Kielce har fx stadig Ivan Cupić, Karol Bielecki, Aginagalde og Szmal. De bliver helt sikkert Barcelona og Kielce, som kommer til at ligge i toppen. Rhein-Neckar Löwen stiller også med et stærkt hold. De fik Nikolaj Jacobsen og Mads Mensah Larsen sidste sæson, som helt sikkert har fundet godt på plads i klubben. Så råder de også over Darko Stanic, Andy Schmid, Uwe Gensheimer. Danske KIF Kolding København er også med i denne pulje, og jeg tror de har gode chancer få at tage en 3. eller 4. plads i puljen. Nu har trods alt noget mere Champions League efter at have været med i de sidste par år.

 1. FC Barcelona Lassa
 2. KS Vive Tauron Kielce
 3. HC Vardar
 4. KIF Kolding Kobenhavn
 5. MOL-Pick Szeged
 6. Rhein-Neckar Löwen
 7. IFK Kristianstad
 8. Montpellier HB

Gruppe C

Gruppe C har mange hold, som jeg ikke rigtig har det store kendskab til. Jeg ved ihvertfald at Russiske Medvedi har været med i Champions League i mange år efterhånden. Hvem der kommer til at ligge i toppen har jeg ikke et godt bud på, men jeg tror det bliver en tæt pulje med lidt blandede resultater. Så må vi se hvem de sidste 2 hold bliver i puljen.

 1. Naturhouse La Rioja
 2. HC Meshkov Brest
 3. Chekhovskie Medvedi
 4. Futebol Clube do Porto
 5. Vojvodina
 6. TATRAN Presov

Gruppe D

Gruppe D er gruppen Skjern Håndbold er havnet i. Det er en ganske fornuftig pulje fra Skjerns synspunkt, og jeg ser gode muligheder for en 4. plads, hvis Skjern kommer godt fra start. De har mistet Mølgaard til PSG og Markussen er skiftet til BSV, og har de i forvejen ikke de store erfaringer med Champions League, men nu må se hvordan de klarer presset. Jeg ved de er 100% klar, og det bliver en fornøjelse at følge dem i Champions League.

 1. HC Metalurg
 2. Skjern Håndbold
 3. HC Motor Zaporozhye
 4. Kadetten Schaffhausen
 5. HCM Baia Mare
 6. Elverum Handball Herrer

Kvartfinale(20. Apri – 1. Maj 2016)l

Semifinale(28. Maj – 29. Maj 2016)

Finale(28. Maj – 29. Maj 2016)

Champions League Kvinder 2015/2016

Gruppe A

 1. Larvik
 2. RK Krim Mercator
 3. Rostov-Don
 4. 1./2 QT

Gruppe B

 1. FTC-Rail Cargo Hungaria
 2. Thüringer HC
 3. HC Podravka Vegeta
 4. Fleury Loiret Handball

Gruppe C

 1. FC Midtjylland
 2. HC Vardar
 3. Hypo Niederösterreich
 4. 1./1 QT

Gruppe D

 1. Buducnost
 2. CSM Bucuresti
 3. IK Sävehof
 4. MKS Selgros Lublin

Kvartfinale(1. Apri – 10. April 2016)l

Semifinale(7. Maj – 8. Maj 2016)

Finale(7. Maj – 8. Maj 2016)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here