Håndboldshorts guide

0
110

Noget af det vigtigste på en håndboldbane er, at man har noget komfortabelt håndboldtøj på, som sidder godt på kroppen. Det kan være med til at øge ens spil og selvtillid, hvis håndboldtøjet også ser godt ud. Det vigtigste element udover håndboldtrøjer er håndboldshorts.

Håndboldshorts størrelser

Håndboldshorts kan fåes i mange forskellige modeller, og de fleste er opdelt i herre, dameshorts og børneshorts. Forskellen er ofte, at herremodellerne er en del længere end dameshorts. Dameshorts er ofte meget korte, mens herreshorts ofte går næsten ned til knæerne.

Håndboldshorts i god kvalitet

Mange forskellige producenter laver shorts, det er dog vigtigt at vælge nogle i ordentlig kvalitet. Hummel laver nogle af de mest populære håndboldshorts: Hummel Stay Authentic. Derudover laver Adidas og Puma nogle meget populære håndboldshorts.

Åndbarhed er vigtigt

Det er vigtigt at man kan ånde gennem håndboldshorts, da man ellers kan begynde at opleve store irritationer ved løb. Derudover skal de sidde godt og have en god komfort.

Billige håndboldshorts på nettet

Håndboldshorts i rigtig god kvalitet fra et kendt mærke kan ofte være ret dyre. Men man kan spare op til 20-30% ved at købe dem på internettet, og man bruger normalt samme størrelse i håndboldshorts, som man gør i almindelige shorts, derfor kan man roligt bestille dem på internettet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here