Håndboldstrømper guide

0
590

Hvis du mangler håndboldstrømper, er du kommet til det rette sted. Denne artikel gennemgår nogle af de mest populære håndboldstrømper på markedet, som du kan få til en god pris. Derudover finder du gode råd og mine erfaringer med håndboldstrømper.

Hummel håndboldstrømper

Hummel laver rigtig gode strømper til håndbold, som kan inddeles i to kategorier. Der er de billige pakker med 3 par strømper, som du kan få til en meget billig pris. Så er der lidt dyrer strømper, som er kendt som kort og lang “advanced indoor”, og det er til dig som søger det bedste af bedste. Her er der en oversigt af de forskellige Hummel strømper.

Hummel håndboldstrømper 3 pak

Det er lidt af en smagssag om man er til korte eller lange Hummel sokker. Jeg bruger selv begge typer strømper. Den lange strømpe bruger jeg til sport, da den giver ekstra varme til ankel/læg. De er dog ikke så praktiske i hverdagen og med normal beklædning, da de er lidt lange. Her er de korte strømper noget bedre. Jeg plejer at købe en 2-3 pakker af hver en gang om året. Så har rigelig med strømper til sport og i hverdagen og jeg sparer en masse penge, da de er meget billige.

Hummel håndboldstrømper guld

Her er billeder af Hummel’s advanced indoor strømpe i sort med guld. Du kan få strømpen i en lang model, som giver støtte omkring læggen. Så kan du få en kort model, som går op omkring anklerne. Strømpen er rigtig god, da den er specialbygget til sport. Hvis vi kigger nærmere på strømpen, er den kort sagt opdelt i to. Bunden af strømper er lidt tykkere, som hjælper med at beskytte foden nede i håndboldskoen. De små streger som sidder på siden af strømpen, giver støtte til foden. Bag på strømpen er der Hummel mærket, som ser rigtig fedt ud, når strømper er rullet helt op på læggen.

Jeg plejer at bruge denne type håndboldstrømpe til kamp, så jeg kan performe bedst muligt. De koster dog noget mere end de billige 3 pak strømper fra Hummel, men de er helt klart pengene værd. Jeg har en 2-3 par af denne model i lang og så en masse af de billige 3 pak hummel strømper. Jeg vil hellere bruge nogle flere penge på håndboldsko og håndbolde og så spare nogle penge på strømper. Hvis du har pengene til rådighed og vil noget med håndbold bør du investere i disse strømper fremfor billige 3 pak hummel strømper. Du kan få strømper i mange forskellige farver, så det passer til dit træningstøj.

Hummel håndboldstrømper sort og rød

Her ser du Hummel’s korte advanced indoor strømpe i sort med røde striber og ligeledes rød med sorte striber. Den passer rigtig godt til rødt eller sort træning/kamptøj. Strømpen passer også rigtig godt til et par sorte eller røde håndbold. Der er rigtig mange håndboldsko, som har disse farver. Du kan fx se nærmere på håndboldskoen Hummel Court X7. Det er samme mærke og så har håndboldskoen rød og sorte farver.

Hummel håndboldstrømper grøn

Du kan få den korte hummel strømpe i 2 forskellige grønne farver. En meget lys grøn og en skarp neon grøn farve. Begge strømper passer rigtig godt til dette træningssæt og et par Hummel Court X7 fra Hummel. Hvis dine klubfarver er grønne kunne strømperne her også være et godt bud.

Hummel håndboldstrømper sort og hvid

Her er der en anden kort strømpe fra Hummel med striber på toppen af strømpen. Den er lidt mere standard i farverne, og passer dermed til et lidt bredere udsnit af træningstøj. Jeg synes selv den er rigtig fed, og det bliver også de næste par strømper jeg skal have fat i. Strømperne du ser på billedet er den korte model. Du kan få den sorte i en længere model.

Hummel håndboldstrømper blå og orange

Kort advanced indoor findes også i orange og blå farve. Den passer rigtig godt til orange klubtøj. Den grå strømpe med lys blå striber er lidt anderledes, da den har ekstra støtte for og bag. Det er ikke helt på samme måde, som de andre fra Hummel serien. Det er ihvertfald en du bør kigge nærmere på.

Puma håndboldstrømper

Udover Hummel er der også rigtig mange som spiller håndbold i mærket Puma. Det ser noget federe ud at spille i samme mærke, så både håndboldstrømper, håndboldshorts og håndboldtrøje er fra Puma. Herunder kan du finde 2 håndboldstrømper fra Puma.

Puma håndboldstrømper sort

Hvis du søger en klassisk tynde og lange strømper fra Puma, bør du kigge nærmere på disse strømper. Strømperne kommer i en grå eller sort 2 pak udgave.

Puma håndboldstrømper 2 par

En lidt mere sporty model end klassiske Puma strømpe. Jeg har aldirg selv prøvet dem, men nogle af mine holdkammerater, som jeg har spillet med gennem tiden er meget glad for dem. Det virker ihvertfald til at være en strømpe i meget god kvalitet. Du får strømperne i en 2 pak sort eller hvid udgave.

Ankelstrømper til håndbold

Det er også muligt at få ankelstrømper til dine håndboldsko eller hvis du mangler nogle til hverdagen. Jeg har gennemgået et par forskellige modeller, som er et godt bud på en ankelstrømpe.

Hummel ankelstrømper

Hummel har lavet 2 forskellige ankelstrømper. Den ene er med tynd kant og med Hummel mærke på siden. Den anden er med bred kamp og Hummel mærke bagpå. Begge par kommer i 3 pak, så du får meget strømpe for pengene.

Puma ankelstrømper

Puma har også lavet ankelstrømper, som kan fås i en 3 pak. Strømperne har Puma logo foran på strømpen og så står der Puma bagpå strømpen.

Endurance ankelstrømper

Endurance er kendt for deres løbetøj og her ser du et godt på en ankelstrømpe til løbetræning. Ankelstrømpen kommer i en 3 pak i sort eller hvid.

Gode råd om håndboldstrømper

Inden du begynder at spille håndbold, er det en god ide at tage strømper på. Strømper beskytter dine fødder nede i håndboldskoen, så de ikke får vabler og andre små skader. En dum vabel kan hurtigt koste dig en håndboldtræning eller to fordi det gør ondt i foden.

Spil altid i tørre håndboldstrømper

En godt tip til at reducere vabler, er at tage helt tørre strømper på, inden du tager håndboldskoen på. Når strømperne er tørre slider de ikke så meget, som våde håndboldstrømper gør. Tag derfor altid et par ekstra strømper med i tasken. Håndbold bliver jo spillet om vinteren, og her kan man nemt få våde strømper. Der er også en stor samdsynlighed for at man træder i noget vand i omklædningsrummet.

Spil i håndboldstrømper der passer dig

Det er også vigtigt at du finde en størrelse i håndboldstrømper der passer til dig. Her skal du vælge den størrelse, som du bruger i håndboldsko. Her skal håndboldstrømpen ikke være for lille eller for stor. Den skal passe perfekt på foden, så den ikke irriterer når du spiller håndbold. Den skal også være nem at tage på, så du ikke bruger en masse tid på at tage håndboldstrømper på. Hvis du fx bruger lang tid på at tage håndboldstrømper på, er det et tegn på at håndboldstrømper er for lille.

Hul i håndboldstrømper = skraldespand

Hvis der går hul på dine håndboldstrømper, er det bedst at smide dem ud. Huller i håndboldstrømper gør at foden kommer i direkte kontakt med håndboldskoen, og det øger risikoen for vabler og slidsår på foden. Det er dumt at spare penge på håndboldstrømper.

Vælg et håndboldstrømpe mærke der matcher med håndboldsko og håndboldtøj

Der ser bedst ud, hvis håndboldtrømperne matcher med håndboldsko og håndboldtøjet. Tænk over hvilken farve og mærke af håndboldstrømper du køber. Det skulle gerne passe med det du har i forvejen.

Mine erfaringer med håndboldstrømper

Jeg kan personligt bedst lide at bruge den samme type håndboldstrømpe hver gang. Nogle håndboldstrømper er tyndere end andre, og selve stoffet er tit meget forskelligt. Jeg plejer også at købe strømper i en lidt større størrelse, så de er nemme at komme i. Nogle gange spiller jeg faktisk i to par håndboldstrømper, da jeg har haft ankelproblemer. Det giver en ekstra varme i anklen, så jeg føler mig mere sikker på håndboldbanen.

Håndboldstrømpen Hummel Advanced Indoor er den strømpe, som jeg bruger. Den er bygget specielt til håndboldspillere, og det har virket rigtig godt for mig. De giver også en god varme til læggen, og giver god støtte til hele foden. Strømperne er af rigtig god kvalitet, og holder derfor længe ad gangen. Håndboldstrømperne er også lidt tykke, som giver en god følelse i skoen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here