Håndboldtrøjer guide

0
745

Noget af det vigtigste på en håndboldbane er, at man har fuld bevægelighed og føler sig tilpas, hvilket kan være med til at hæve ens niveau. En af måderne at sikre dette på er, at sørge for man har den rette beklædning på banen. Håndboldtrøjer skal sidde godt på kroppen og have god komfort, men skal også se godt ud på samme tid.

Hvis du mangler håndboldtrøjer, bør du kigge nærmere på haandboldnationen. Vi har nemlig et stort udvalg af håndboldtrøjer, og alle håndboldtrøjerne som du ser i denne artikel kan købes gennem haandboldnationen.dk. Det er også muligt at få nummer og navn på håndboldtrøjerne.

Gå efter håndboldtrøjer af god kvalitet

Det er en god ide at købe håndboldtrøjer af god kvalitet, da de holder meget bedre end en billig bomuldstrøje. Håndboldtrøjer af dårlig kvalitet bliver nemt rykket i stykker, og det er ikke optimalt. Brug derfor lidt ekstra da det betaler sig i længden. Sportsway.dk har håndboldtrøjer af rigtig god kvalitet, som holder i lang tid frem. Man kan tit spare nogle penge ved at købe håndboldtøj på nettet.

Hvordan jeg bruger håndboldtrøjer

Jeg spiller selv meget i Hummel og Puma til håndboldtræning. Her spiller jeg typisk i håndboldtrøjer lavet af Polyester, som er det her tynde materiale. Det vejer ingenting og så sidder det godt på kroppen. Jeg spiller stort set altid i 2 håndboldtrøjer. Her har jeg typisk en polyester håndboldtrøjer udenpå og så en bomuldstrøjer indenunder, så jeg kan få ekstra varme til kroppen. Grunden til dette er at det giver ekstra varme til kroppen, så jeg bliver varmet bedre og hurtigere op. I vintermånederne er det heller ikke til at vide hvor varmt det er i håndboldhallerne. Nogle håndboldhaller er iskolde og her er 2 håndboldtrøjer en stor hjælp. Hvis det bliver alt for varmt, plejer jeg bare at smide den ene trøje til træning.

En ting jeg plejer at gøre er at udvide trøjen lidt i ærmerne. På den måde strammer trøjen ikke om skulderen, og jeg har dermed bedst mulig bevægelighed i skulderleddet. Jeg kan dermed skyde lidt bedre, da der ikke er noget i trøjen som presser min skulder.

Jeg sveder rigtig meget når jeg spiller håndbold, og sved er rigtig træls at få på hænderne. Jeg plejer bare at tørre mine hænder af i min håndboldtrøje er shorts. Det ser grimt ud med harpiks på tøjet, men hellere det fremfor at skyde dårligt fordi jeg har sved på hænderne. Jeg har lavet en længere guide om at fjerne harpiks her på haandboldnationen, og her kommer jeg blandt andet ind på hvordan man fjerner harpiks på tøj.

Køb håndboldtrøjer i almindelige farver eller klubfarver

Et godt råd er at købe håndboldtrøjer i almindelige farver(rød,blå,sort,grøn,hvid) eller i de klubfarver som håndboldklubben har. Det gør det noget nemmere for træneren at lave hold til håndboldtræning, da spillerne har håndboldtrøjer i almindelige farver. Det kan også spare lidt på overtrækstrøjerne, hvis spillerne spiller i de almindelige farver som overtrækstrøjerne har.

Rhein Neckar Löwen håndboldtrøje

Rhein Neckar Löwen er et de førende tyske håndbold, som har mange store håndboldstjerner på holdet. Danske Mads Mensah som du sikkert kender fra herrelandsholdet spiller hos Rhein Neckar Löwen her i sæsonen 2015/2016. Nikolaj Jakobsen som er tidligere håndboldtræner i Aalborg håndbold er håndboldtræner i Rhein Neckar Löwen her i håndboldsæsonen 2015/2016. Rhein Nechar Löwen har også den tyske fløjspiller Uwe Gensheimer, som har spillet i klubben i mange år. Han skifter dog snart til PSG Håndbold, hvor Mikkel Hansen og Henrik Mølgaard spiller.

Håndboldlandshold trøjer

Vi sælger også herrehåndboldlandshold trøjer, som du kan købe gennem vores webshop. Trøjen er af mærket Puma, som er herrelandsholdets tøjsponsor. Der er et DHF logo på brystet. DHF står for Dansk Håndbold Forbund. Danmarks herrehåndboldlandshold spiller EM i Polen 2016, og det betyder at der kommer en masse gode kampe i tv’et. Polen ligger heller ikke så langt fra Danmark, så der er gode muligheder for at komme ned og se dem spille. Så ville det da være trist at komme derned uden en herrelandsholds trøje.

Hummel håndboldtrøjer

Hummel er et af de mest kendte håndboldtrøje mærker. Der er rigtig mange håndboldhold i Danmark, som spiller i Hummel, da de laver rigtig godt sportstøj. Haandboldnationen.dk har et stort udvalg af hummel håndboldtrøjer, som du bruge til håndbold. Der er både håndboldtrøjer til håndboldspilleren og håndboldmålmanden. De har også hummeltrøjer, som du kan bruge i hverdagen.

Puma håndboldtrøjer

Puma er også et af de store mærker, hvis vi kigger på håndboldtrøjer. De danske landshold spiller i Puma, og så er der mange hold i de danske håndboldklubber som også spiller i Puma.

Forskel på håndboldtrøjer

De fleste håndboldtrøjer er lavet sådan, at de passer specielt til herre, damer eller børn. Det er derfor en god ide at være opmærksom på, når du køber håndboldtrøjer. På haandboldnationen er håndboldtrøjerne inddelt i kateogorier, så du kan finde den helt rigtige model. Der er en håndboldtrøje kategori til mænd, kvinder og børn.

Håndboldtrøjer til børn

Når du købe håndboldtrøjer til et barn, er det en god ide at købe trøjen i en lidt større størrelse. Barn har det med at vokse meget, og derfor er det en god ide, at give dem håndboldtrøjer de kan vokse i. En anden ting der er værd at tænke over, er selve udseendet på håndboldtrøjen. Det må gerne se smart og sporty ud. Udseende er noget børn går rigtig meget op i. En håndbold landsholdstrøjer eller klubtrøjer er noget et barn vil blive rigtig glad for.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here