Handelsbetingelser

Haandboldnationen.dk ejes af TB Coding

CVR-nr.: 36836261

Haandboldnationen.dk
Annebergvej 41 D, st. 4.
9000 Aalborg
Telefonnummer: +45 22 39 34 91
E-mail: info@haandboldnationen.dk

Alle aftaler indgås på dansk.

Levering
Haandboldnationen.dk tilbyder 1-3 dages levering med post.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

Levering til pakkeshop –
Levering til døren med privat omdeling –
Vi benytter os af Post Danmark, som leverer med nogle af de laveste skadesprocenter.

Vi sender Håndbold Kassen ud med Posten d. 1. i måneden. Håndbold kassen vil som oftest være fremme på nærmeste posthus indenfor 2-3 hverdage. Bemærk at du skal tilmelde dig senest d. 20. i måneden for at være sikker på at få den kommende håndbold kasse. Du kan dog altid skrive på info@haandboldnationen.dk eller ringe på 22 39 34 91, hvis du tilmelder dig senere og stadig gerne vil have Håndbold Kassen med det samme.

Aftalen
Ved køb af Håndbold Kassen: Du betaler kun et enkelt beløb for den valgte periode, og du tegner dermed ikke et abonnement. Du vælger selv, hvilken løsning du ønsker. Når den valgte Håndbold Kasse er udløbet, kan du fortsætte med en ny aftale, som du bestiller på ny gennem webshoppen.

Opsigelse
Ved køb af Håndbold Kassen: opsiges aftalen automatisk, da det ikke er et køb af abonnement.

Pris og betalingsbetingelser
Alle priserne er angivet i danske kroner og er inkl. moms.

Refundering og fortrydelsesret
Der er 30 dages fuld fortrydelsesret på dit køb fra det tidspunkt, hvor du modtager den første Håndbold Kasse. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du indenfor 30 dage fra modtagelsen af din første Håndbold Kasse sende os en utvetydig meddelelse om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Det er altså ikke nok blot at returnere varen eller undlade at hente den på posthuset. Vi tilbagebetaler beløbet for Håndbold Kassen, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand. Det er dig, som køber, der dækker udgiften til returfragten.

Pengene vil være tilbage på din konto i løbet af ca. 5-10 bankdage.

Returnering skal ske til:
Annebergvej 41 D, st. 4.
9000 Aalborg
Danmark

Vi anbefaler, at du sender Håndbold Kassen tilbage som en pakke via Post Danmark eller GLS, da det så kan bevises, at den er blevet sendt såfremt, at vi ikke skulle modtage den.

E-mail udsendelse
Haandboldnationen.dk forbeholder sig retten til at sende e-mails ud til dig, når der sker ting, som vi vurderer kan være interessante for dig.

Betaling
Hos haandboldnationen.dk benytter vi os af følgende betalingsmuligheder:

Quickpay: som er en dansk betalingsservice, der gør det sikkert at handle på internettet. Det er nemt og sikkert at bruge Quickpay til at betale på nettet. Deres vigtigste mål er at yde sikkerhed for kunden – bedst muligt. Quickpay er én blandt mange e-handelstjenester, der overfører betalinger mellem køber og sælger i enhver form for e-handel.
Bankoverførsel: hvor du kan betale direkte til vores bankkonto. Brug venligst dit ordrenummer som reference for betalingen. Din ordre vil blive afsendt, når betalingen er gået ind på vores konto.
Ring og bestil: du kan ligeledes ringe til os på 22 39 34 91 for at bestille, hvorefter du har mulighed for at betale med bankoverførsel eller kontant med det samme.
Hos Haandboldnationen.dk kan du betale med:

– Visa Dankort
– Visa Electron
– MasterCard, Visa, Maestro, mv.
– Mobilepay i forbindelse med køb af enkeltsalg.

Vi tager IKKE gebyr ved betaling.

Data, som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), hvor det kun er PBS, der kan læse dem. Haandboldnationen.dk eller andre har dermed ikke mulighed for at læse disse data.

Returret
Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot retuneres i væsentligt samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen. Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt registrerings- og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat. Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til Haandboldnationen.dk. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

Haandboldnationen.dk
Annebergvej 41 D, st. 4.
9000 Aalborg

Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os, og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, så vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

OBS: Køb, der er personligt leveret af os, bliver afhentet personligt.

Reklamationsret
Når du handler med Haandboldnationen.dk, har du 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger, at reklamationen er berettiget samt, at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

Haandboldnationen.dk
Annebergvej 41 D, st. 4.
9000 Aalborg

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.

Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse således, at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, så vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Persondatapolitik
Når du handler med Haandboldnationen.dk, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med Haandboldnationen.dk via vores hjemmeside, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Haandboldnationen.dk og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles, og hvorfor. Indehaverne af Haandboldnatioenen.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysningerne afgivet til Haandboldnatioenen.dk videregives eller sælges på ingen måde ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.