Herrelandsholdet i håndbold – de bedste afgørelser i sidste minut

0
928

Det danske herrelandshold i håndbold har i de sidste mange år, altid kunnet trække mange tv-seere, da de spiller godt håndbold, vinder mange medaljer, og ofte kommer ud i mange tætte og nervepirrende håndboldkampe, hvor afgørelsen falder i sidste minut.

I denne artikel har vi på haandboldnationen kigget tilbage på de bedste afgørelser i sidste minut gennem tiden på det danske herrelandshold i håndbold. Det er nogle helt unikke øjeblikke i den Danske håndboldhistorie, som vi mener alle bør gense. Hvis vi har glemt nogle kampe, er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet.

Jeg følger personligt det danske herrelandshold tæt til hver turnering(EM, VM og OL), da det er rigtig godt underholdning. Der er utrolig god dækning af kampene i Danmark både på DR1 og TV 2, og der bliver altid laver rigtig meget research på holdene og spillerne, som gør det spændende at oddse og spille TV 2’s manager spil. Jeg plejer at bruge bet365 til at oddse, og så har jeg altid mange danske spillere på mit hold, når jeg spiller TV 2’s manager spil. Det danske herrelandshold plejer altid at komme langt i turneringer, hvilket giver mange points i manager spillet.

VM 2011 i Sverige

Danmark havde til VM 2011 i Sverige mange af de gamle kendte håndboldstjerner på herrelandsholdet: Michael V Knudsen, Lasse Boesen, Lars Christiansen, Jesper Nøddesbo og Bo Spellerberg. Ulrik Wilbek som træner. Mikkel Hansen blev topscorer med hele 68 mål.

Finale Danmark-Frankrig 35-37

Til VM 2011 i Sverige spillede Danmark en rigtig tæt finalekamp mod et stærkt fransk herrelandshold. Bo Spellerberg scorede i kampen et flot mål i de sidste sekunder i den ordinære spilletid, som gjorde at Danmark kunne spillere videre i overtid mod Frankrig. Danmark tabte desværre kampen 35-37 til Frankrig, og fik dermed en sølvmedalje til VM 2011 i Sverige. Du kan se det gode mål af Bo Spellerberg i nedenstående video.

EM 2012 i Serbien

Det danske herrelandshold spillede flere tætte håndboldkampe til EM i Serbien 2012, hvor afgørelserne faldt i sidste øjeblik til Danmarks fordel. Danmark vandt guld i turneringen efter en hård finalekamp mod Serbien, som spillede på hjemmebane.

Mellemrunde Danmark-Makedonien 33-32

En af de rigtig tætte kampe til EM i Serbien 2012 var en mellemrunde kamp mod Makedonien, hvor Danmark vandt 33-32. Her reddede Niklas Landin et hopskud fra den makedonske håndboldstjerne Kiril Lazarov, som så fik bolden til at trille ud til hårdt kæmpende Rene Toft Hansen, der spillede bolden videre til Mikkel Hansen og så videre til Hans Lindberg, som scorede et flot kontramål i det sidste sekund. Se det unikke øjeblik i nedenstående video.

Semifinale Danmark-Spanien 25-24

I semifinalen til EM 2012 i Serbien spillede Danmark mod Spanien, som resulterede i en tæt 1-måls sejr til Danmark 25-24. Det sidste mål blev scoret af den danske landsholdsspiller Mikkel Hansen, som blandt andet blev kåret til verdens bedste håndboldspiller i 2011. Se et kort resume af kampen i nedenstående video.

Læs og se også:

Mikkel Hansen 3 meter kast

Top 10 største håndbold redninger i EHF Final4

Håndbold Crossbar Challenge – Danmark vs Frankrig – Herre U20 landholdet

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here