Hforum.dk er live

hforum.dk er live

Hforum.dk er et nyt dansk håndbold forum, som vi på haandboldnationen har udviklet. Her kan du sende privat beskeder og debatere med andre brugere. Det er også muligt at lave en afstemning, hvor du kan få andre brugere til at stemme. Vi er meget glade for resultatet indtil videre, og du er meget velkommen til at kigge forbi og oprette en bruger, så vi kan få godt gang i forummet. Her er der et screenshot af forummet.

hforum.dk er live

Sådan kommer du i gang

Det er rigtig nemt at oprette sig på Hforum.dk. Du kan oprette dig her, hvor du skal indtaste brugernavn, adgangskode og din email. Når du har skrevet disse oplysning i oprettelsesformularen, skal du trykke på den grønne knap, hvor der står registrer. Når du har gjort dette, er din bruger blevet oprettet, og du har hermed klar til at deltage i debatten.

Hvorfor har vi lavet Hforum.dk?

Der mangler virkelig et godt håndboldforum her i Danmark, hvor håndspillere og håndboldtrænere kan mødes. Der er enkelte danske håndbold forums derude, men mange af dem er gamle og forældet. Hforum.dk er baseret på et helt nyt forum, som er hurtigt og fyldt med mange fede features. Vi tror derfor også på, at Hforum.dk nok skal blive det næste store sociale medie for håndboldspillere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *