Hummel Court X7

0
590

Her på billederne ser du håndboldskoen Hummel Celestial Court X7. Det er efterfølgeren til den meget populær gule Hummel Celestial Court X7 håndboldsko, som blev brugt rigtig meget til EM 2014. Mikkel Hansen, Anders Eggert og Rene Toft Hansen har spillet meget i denne type håndboldsko.

Feature 1 – Fit-zone

Håndboldskoen noget der svarer til en indbygger strømpe, som støtter ekstra op omkring foden. Du kan se det på den der ekstra pude, som stikker op ved hælen. Denne feature kaldes fit-zone.

Når du tager skoen på, føles det lidt ligesom en strømpe, og det skoen rigtig dejlig at have på. Det at der er den lille pude som stikker op ved hælen, hjælper med at give ekstra støtte op omkring akillessenen og hælen.

Det er en rigtig god hjælp i et fysisk hård spil som håndbold, hvor håndboldspilleren laver mange retningskifte og kommer ud i yder positioner. Det er jo et stort press fødderne udsættes for, og det blandt andet derfor det er så vigtigt at have gode støttende håndboldsko. Hellere give lidt ekstra for en håndboldsko i god kvalitet fremfor de billigere modeller. En håndboldsko i god kvalitet støtter fødderne bedre, og hjælper med at reducere vrid/fodskader markant.

Jeg kender faktisk et par stykker, som bruger denne håndboldsko. Min storebror spiller i håndboldskoen, og han er meget glad for dem. Han siger at de er sindssygt gode at have på og at de næsten går i et med foden. Det er blandt andet den der pude, som hjælper meget. De kampe jeg har set ham spille, ser det også ud til at skoen passer rigtig godt til ham. Han står godt fast på banen pga den gode sål, og han kan hoppe rigtig højt med skoen, da den overfører meget af kraften i hoppet. Selve affjedringen i skoen virker til at være meget god.

Feature 2 – EVA-teknologi

Håndboldskoen er udstyret med EVA-teknologi i forfoden og hælen. Det hjælper med at give god stødabsorbering, når du fx lander efter et hop. Det er meget vigtigt at håndboldsko har god stødabsorbering, da der sendes en stor mængde energi fra foder op igennem ben til ryg, når du fx lander efter et hop. God stødabsorbering hjælper med at reducere skader i ryg og ben, som udsættes for et stort pres i forbindelse med hop.

Kort sagt giver EVA-teknolgien en god stødabsorbering, så din krop udsættes for en mindre belastning.

Feature 3 – Let PU materiale

Håndboldskoen er lavet af let PU materiale, som også bliver brugt meget i fodboldstøvler. Det er et blødt og smidigt materiale samtidig med det er let.  Materialer hjælper derfor med at holde skoens vægt lav, og det er god ting.

Desto lettere håndboldskoen er desto mindre skal håndboldspilleren bære på. Det vil sige håndboldspilleren kan løbe lidt hurtigere og længere set over en hel håndboldkamp, og det er sådan nogle småting som hjælper til at vinde håndboldkampe. Sportsteknologien er der, så hvorfor ikke bruge den.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here