Hvilke angrebssystemer bruger dit hold i håndbold? Deltag i debatten

0
547

Der findes mange smarte angrebssystemer i håndbold, og jeg er meget interesseret i år høre, hvilken angrebssystemer dig og dit hold bruger. Det er ikke altid håndboldkampe går efter planen, og så er det godt at have nogle angrebssystemer i ærmet. En plan B.

Du kan læse mere om håndbold systemer på haandboldnationen ved at trykke her.

Sjovt angrebssystem fra mine helt unge dage som håndboldspiller

Jeg kan tydelig huske en sjov aftale, som vi brugte dengang jeg spillede u14 i Skørping IF. Angrebssystemet hed Malte tuder og det var hvor en af vores fløjspillere skulle tage alle spilleres opmærksomhed ved at løbe ud og diskutere med træneren. Det starter på et frikast, hvor han løber væk fra sin position på fløjen og ud til vores træner, hvor han “tuder” over hvorfor han ikke må skyde osv. Vi andre spiller også lidt med på den. Kom nu i gang osv. Så var det noget med at jeg skulle råbe at jeg skyder(fra højre back på 3 meter). Jeg står klar som om jeg vil skyde udefra, og vi sætter frikastet igang. Vores fløj står stadig og diskuterer med træneren. Men i stedet for at skyde spiller jeg bolden ud til min fløj, som går fra helt spids vinkel og spiller bolden direkte videre til stregspilleren inde på stregen. Her skyder stregspilleren så på mål. Vi lavede den få gange, men hold nu kæft hvor var det sjovt hver gang vi lavede den. Selv nogle af vores egne spillere blev nogle gange helt forvirret over hvad der lige skete. Modstanderen står som regel bare og tænker, hvad det lige går ud på. I mange tilfælde dækker de ikke rigtig op, da de har fuldt fokus på mig, fordi de tror jeg skyder. Stregen kan derfor nemt modtage en bold fra fløjen.

Det var måske en den bedste aftale, men sjovt var det :-).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here