Igor Vori

0
768

Født: 20.09.1980

Højde: 203 cm

Vægt: 114 kg

Nationalitet: Kroatien

Position: Stregspiller

Klub: PSG handball sammen med Mikkel Hansen

Igor Vori er en hård stregspiller

Igor Vori er en stor og stærk stregspiller, som spiller meget hårdt, når han spiller håndbold. Han tackler virkelig igennem, og han bruger alle kneb, som han kan komme afsted med. Nogle gange slipper han afsted med det, og andre gange får han en udvisning eller et rødt kort. Kort sagt er han en hård dreng, og han er ikke sjov at komme ind og stå med på stregen.  Her er der et eksempel på hvor hårdt Igor Vori spiller håndbold.

Der er også et rigtig sjovt klip fra dette VM 2015 i herrehåndbold, hvor han tager en forsvarsspiller på numsen bare for at irritere ham. Der var hvor Kroatien spiller mod Brazilien i 1/8 finalerne, hvor Kroatien vandt 26-25. Kroatien fik en 6. plads ved VM 2015, hvor de 28-24 til Danmark.

Igor Vori 20 mål for Kroatien EM 2010

Det kan godt være, at der har været mange knap så gode stunder med Igor Vori, men der har også været mange gode stunder. Han er en fantastisk håndboldspiller, som har spillet for Kroatien i mange år efterhånden, og han har lavet mange gode mål. Til EM 2010 i Østrig blev Igor Vori kåret til den bedste stregspiller i turneringen. Han lavede hele 120 mål for det Kroatiske landshold til EM 2010, og du kan se nogle af hans gode mål i denne video. Sangen i videoen hedder Yves LaRock – Rise Up.

Lars Ejby Pedersen og Igor Vori

Igor Vori har fik et rødt i 2009 af den danske håndbolddommer Lars Ejby Pedersen. Her truede Igor Vori med at kaste håndbolden i hovedet på Lars Ejby Pedersen. Du kan læse artiklen her: http://www.bt.dk/haandbold/danske-dommere-med-mod. Jeg har også fundet et klip fra episoden, som du kan se her.

Vil du videre mere om andre håndboldspillere? Så læs mere om Aron Palmarsson, Filip Jicha eller Daniel Narcisse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here