Brug kinesiotape til forebyggelse og aflastning af sportsskader i håndbold

0
369

Kinesiotape er noget tape, som er lavet specielt til aflastning og forebyggelse af skader. Det sidder for det første rigtig godt fast på kroppen, og det kan derfor bruges til flere træninger. Så har det den her elastiske effekt, som er en stor i forbindelse med genoptræning og forebyggelse af skader. Disse to ting gør kinesiotapen meget populær, og det bruges af rigtig mange af fysioterapeuter og sportslæger i hele landet.

Kinesiotape er perfekt til forebyggelse og aflastning af sportsskader i håndbold. Det er især muskler og led, som bliver hjulpet meget, hvis kinesiotapen ligges rigtigt..

Select Profcare Kinesiotape - Sort

Mine erfaringer med kinesiotape

Jeg har selv haft en alvorlig skulderskade i håndbold, og her var kinesiotape en stor hjælp, da det hjalp mig rigtig meget i genoptræningen af min skulder. Jeg fik sat kinesiotapen på en bestemt måde på skulderen, og det gjorde at jeg ikke belastede skulderen så meget, da jeg begyndte at kaste igen. Det var især i bevægelser over hovede højde, hvor kinesiotapen hjalp med at aflaste min skulder meget.

Håndboldspillere har tit meget væske/betændelse inde skulderleddet, når de er blevet opereret i skulderen, eller har en alvorlig skulderskade. Har kan en forkert bevægelse hurtigt gøre, at det er 2 skridt tilbage i forbindelse med genoptræning, især når man begynder at kaste igen. Dette er selvfølgelig kun et eksempel på hvordan kinesiotape kan bruges. Det kan også bruges i mange andre sammenhænge i håndbold. Det kan fx også bruges i forbindelse med håndboldturnering, hvor der er mange håndboldkampe. Her kan kinesiotapen så gå ind og aflaste ømme muskler og led, så håndboldspilleren forebygger håndboldskader mest muligt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here