Kompressions sleeve giver et øget blodomløb og støtter musklerne

0
714

Kompressions sleeves har den funktion at det støtter musklerne i armen, og det giver en god effekt til spillet på håndboldbanen. Sleeves hjælper din arm med at overfører mere kraft til skudafviklingen og i tacklinger i forsvaret. Det er jo en stor kraft armen bliver udsat i form skud og tacklinger, og det er key for en håndboldspiller at have sunde arme og skuldere for at få succes i håndbold. Et kompressions sleeve støtter jo op i armen, og det forebygger skader i biceps, triceps, håndled og albue.

Øget blodomløb

Da kompressions sleevet sidder forholdsvis tæt på armen hjælper det til blodomløbet. Det vil sige at din arm føles mere varm, og du vil dermed kunne ydere maksimalt hver gang til træning. Der er meget mindre chance for at din arm bliver kold, og du vil føle at din arm bliver varmet op meget hurtigere. Du kender det fx fra lyskenshorts. De hjælper med at holde lysken varm i de kolde vinter måneder, hvor der ikke altid er varmt i håndboldhallen.

Rigtig fedt look

Jeg synes at kompressions sleeves fra SELECT ser rigtig fedt ud. Sort med neon grøn farve, så bliver det ikke ret meget federe. Så er der ovenikøbet sådan et sejt mønster på. Håvard Tvedten og SELECT har i hvert fald ramt rigtig i designet af denne produkt. Det er jo udviklet i samarbejde med en håndboldspiller der har stilen i orden, og ved som hvad det kræver for at få succes i håndbold.

Størrelser til alle typer

Du kan få kompressions sleeves i mange forskellige størrelser, så du kan finde noget som præcist til dig. Du kan eventuelt måle omkredsen ved din albue for at finde en tilpas størrelse. Du skal dog tage højde for at kompressions sleevet er elastisk og kan derfor udvide sig en del. Her er der et eksempel på størrelser SELECT armsleevet kan fås i.

Small: 22-25 cm

Medium: 25-28 cm

Large: 28-31 cm

X-Large: 31-34 cm

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here