Løbesko til håndboldspillere

0
736

Håndboldspillere løber rigtig meget i løbet af en håndboldkamp, og det kræver en god kondition. Så for at få succes som håndboldspiller er det vigtigt at have en god kondition. For at få en bedre kondition er løbetræning en god måde at gøre det på. Løbetræning kræver løbesko og det er grunden til denne artikel. Så hvis du mangler et par løbesko, har jeg fundet 3 forskellige par løbesko til håndboldspillere, som du kan se nærmere på. Haandboldnationen.dk har også en håndboldsko guide, som er værd at kigge igennem.

Køb løbesko hos sportsway.dk

Adidas Supernova Sequence Boost Løbesko

Adidas Supernova Sequence BoostAdidas Supernova Sequence Boost sål

Jeg har altid spillet i Adidas håndboldsko, og det er også grunden til at jeg stort set altid har valgt Adidas løbesko. Mange af deres løbesko er rigtig fedt designet, og så er de lette og rigtig gode at løbe og gå i. Jeg bruger blandt andet et par Adidas løbesko i hverdagen, når jeg er i skole eller er på vej til håndboldtræning.

Løbeskoen du ser på billedet hedder Adidas Supernova Sequence Boost. Det er en ny løbesko fra Adidas, og den har en masse fede teknologier.

Åndbart net

Løbeskoen har et åndbart net, som gør at din fødder kan få noget frisk luft ind. Det hjælper med at få fødderne til at føle sig bedre tilpas i løbeskoen. Det åndbare net hjælper også med at holde vægten nede i skoen, da nettet er et meget let materiale.

Syntetiske påsætninger

Omkring det åndebare net er der nogle syntetiske påsætninger, som hjælper med at give en god stabilitet i skoen. Kort sagt hjælper de med at holde skoen sammen og giver stabilitet.

Boost™ teknologi

Adidas løbeskoen har det som kaldes Boost teknologi. Boost er et masteriale, som er opbygget af en masse små bobler/kapsler. Når disse små bobler/kapler bliver presset sammen udvider de sig igen. Det skaber en fjedrende effekt, når skoen rammer jorden, og det giver løberen et spark fremad.

Kort sagt hjælper Boost materialet med at returnere energien når du løber, og det gør at du kommer lidt hurtigere fremad.

Continental™ gummi

Denne teknolgi giver skoen et rigtig godt greb på våde og glatte overflader. Det er en rigtig god ting, da veje/stier i Danmark tit er våde og glatte pga det kolde vejr. Det hænger selvfølgelig også sammen med at håndboldsæsonen foregår henover vinteren.

Chancen for du falder/glider og får en dum skade reduceres markant med Continemtal gummiet.

Mizuno Wave Legend Løbesko

Mizuno wave legend løbeskoMizuno wave legend løbesko

Rigtig mange håndboldspillere spiller eller har spillet i Mizuno håndboldsko. Derfor kan det være en god ide at kigge et par Mizuno løbesko. Løbeskoen du ser på billeder hedder Mizuno Wave Legend. Jeg synes selv det er en meget pæn løbesko, og Mizuno har klaret det meget godt med valg af farver.

Mizuno er kendt for deres utrolig lette sko og god stødabsorbering i for og bagfoden. Det er affjedringen bag i skoen som hjælper meget. Der er sådan nogle små huller bag i skoen, som lidt den samme effekt som en fjeder. Det er der i rigtig mange af Mizuno håndbold og løbesko.

 

New Balance M680BY2 Løbesko

new balancem680by2 løbeskonew balancem680by2 bagside

New Balance er kendt for deres rigtig gode løbesko. Her på billeder ser du New Balance M680BY2 løbeskoen. Skoen har en god stødabsorbering, og det er meget vigtigt når du ser på løbesko. Jeg spiller håndbold sammen en som altid brugte New Balance løbesko. Han døjede meget med knæene, og det var derfor vigtigt at han løb i de rigtige sko. Det hjalp ham rigtig meget at efter at fik de et par andre løbesko, og knæene fik det meget bedre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here