Lyskenbukser og håndbold

0
634

Hvis du har lyskeproblemer eller vil sikre dig mod skader, så er lyskenbukser et godt valg. Jeg har fundet nogle lyskenbukser til mænd og kvinder, som er gode bud på et par lyskenbukser.

Hurtig opvarmning med lyskenbukser

Danmark er ikke kendt for det mest varme vejr, og i vintermånederne er nogle håndboldhaller ret kolde.  Hvis hallen er kold, kan det tage lang tid før kroppen varmet godt op. Når jeg bruger lyskenbukser går det meget hurtigere med opvarmning, da de giver ekstra varme til kroppen. Hvis lyskenbukser ikke er nok, kan du kombinere lyskenbukser med en ekstra håndboldtrøje, så du har 2 håndboldtrøjer på. Det giver en god varme, og så er du ihvertfald fri for kolde fingre lige i starten af træning.

Gode til Squat og dødløft

Lyskenbukser er rigtig gode at bruge i forbindelse med styrketræning, og det er især i øvelserne squat og dødløft. Lyskenbukserne giver nemlig ekstra varme og støtte omkring lår, baglår, lænd og mave, som hjælper rigtig meget i forbindelse med styrketræning. Du føler dig også mere tryg, da du ved understellet er varmet godt op, og det alene kan gøre at du presser dig mere i øvelserne.

Lyskenbukser tørre tid

Lyskenbukser har en meget hurtigt tørre tid. Jeg plejer at hænge dem til tørre på et tørrestativ eller giver dem en tur på radiatoren de dage hvor jeg træner morgen og aften. Så kan de nå at tørre mellem morgen og aftentræning. De lugter selvfølgelig lidt, men der går 5 min og så er man svedig igen, så det er et skidt. Hvis du er til et håndboldstævne vil jeg klart anbefale at du hænger dine lyskenbukser til tørre mellem kampene ellers kan du gå hen og få abe-røv, som er meget smertefuldt.

Select Profcare Lyskenbukser

Select lyskenbukser er i mine øjne de bedste lyskenbukser, som er på markedet. Jeg bruger dem altid til håndboldtræning, styrketræning og kamp. Det er meget sjældent, at jeg kommer til afsted uden lyskenbukserne. Grunden til jeg bruger dem, er at stoffet er meget tykt i forhold til andre lyskenbukser. Det giver en rigtig god varme, som varmer lysken rigtig godt op. Derudover giver lyskenbukserne god varme til lår, lænd og de nederste mavemuskler.

2 farver

Lyskenbukserne fra Select har 2 farver. Den er sort udenpå og blå indeni. Du kan vende dem, som du vil. Lyskenbuksen har også en snor, hvor du kan stramme den ind. Det gør at de sidder så tæt som muligt. Jeg bruger for det meste den sorte farve, men den blå farve er også fed nok.

God holdbarhed

Jeg har selv 2 par af Select lyskenbukser, og jeg overvejer at købe et par mere. Det ene par har da holdt et par år nu, og der er ikke noget at komme efter. De passer mig stadig, selvom at jeg er en 10-15 kilo tungere den dag i dag. Det er det tykke stof, som giver en rigtig godt holdbarhed.

Flexible

Lyskenbukserne fra Select er meget elastiske og kan udvide sig meget, selvom de er noget tykke. Størrelsesmæssigt passer de meget godt med den størrelse, som jeg bruger i shorts og underbukser. Jeg bruger størrelse XL og er 189 cm høj og vejer 90 kg. De passer bedst hvis de ikke sidder for løst eller for stramt.

Hummel Lyskenbukser Herre

Hummel laver også rigtig gode lyskenbukser. Her ser du et par billige lyskenbusker til herre. De er noget tyndere som gør at du kan komme længere ud i yder positioner i forhold til Select lyskenbukser. Kort sagt er det nemmere at bevæge sig i disse lyskenbukser. De varmer dog ikke så meget som Select lyskenbusker, men det er også klart når stoffet er tyndere. Så hvis du ikke døjer med lysken, vil jeg helt klart vælge disse, da de er lettere og mere bevægelige.

Hummel Lyskenbukser Kvinder

Du kan også få lyskenbukserne i en kvinde udgave. Den har et anderledes mønster, som er tilpasset kvindens former. Det hjælper med at give bedst mulig komfort til kvinden. Sportsway.dk har også et stort udvalg af sports bh’er, som du kan kombinere lyskenbuksen med.

Sport Tights Kvinder

Rigtig mange kvinder bruge sport tights i forbindelse med håndbold. De sidder tæt til kroppen, og er forholdsvis tynde i stoffet. Jeg har fundet 3 forskellige sport tights, som kan købes gennem haandboldnationen.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here