Medaljer og pokaler

0
492

Her finder du nogle mine medaljer og pokaler, som jeg har vundet igennem tiden. Jeg har spillet håndbold lige siden, jeg var helt lille. Min første medalje fik jeg i 1998. Så jeg var ikke mere end 4 år gammel. Lige siden har jeg vundet et hav af medaljer. Både til indendørs og udendørs turneringer.

Du kan købe billige håndbold pokaler gennem billigepokaler.dk

Årets spiller 2009 i Skørping IF

Årets spiller 2009 i Skørping IF er noget, jeg altid vil kunne huske. At få sådan en pokal var et stort skulderklap, som gav et stort boost på selvtilliden. Det var også i Skørping min håndboldkarriere foralvor begyndte at tage form. Jeg mener vi var det første u14 hold i Skørping, der nogensinde havde været i eliterækken. Det var nok ikke den højeste række, men for os var det noget helt specielt. Vi var jo vant til at spille i a og b rækken.

Mine medaljer og pokaler

Norden Cup pokal

Norden Cup 2010 i Gothenburg Sverige. Det var min første håndboldcup i udlandet. Jeg kan huske, at vi sejlede fra Frederikshavn. Hele færgeturen derover gik med at spille på casino. Efter et par timers sejlads ankom vi til Gothenburg. Vi blev straks samlet op af en bus, som kørte os hen til en skole inde i byen, hvor vi skulle opholde os. Det var i Juleferien, så der var masser af plads på skolen.

Kampene blev spillet et stykke væk, så der blev gået en del frem og tilbage. Kampene var meget spændende, da vi ikke vidste, hvad modstanderne kom med. Det eneste danske hold vi kendte, var Skovbakken, som vi havde spillet en del mod i sæsonen. Desværre tabte vi til Skovbakken i finalen til Norden Cup, og vi måtte tage hjem til Danmark med en sølv medalje.
Mine medaljer og pokaler Efter medaljerne var blevet givet, blev der uddelt et glas trofæ til den mest værdifulde spiller i Elite A Finalen. Mit navn blev råbt op i højtaleren, og jeg fik overrakt glas trofæet. Det var en stor oplevelse, da der var mange inde og se kampen. Alle stod og klappede og kiggede på en, så der var meget fedt.