Mikkel Hansen 3 meter kast

0
1673

Mikkel Hansen har scoret flere gange direkte på 3 meter kast for det danske herrelandshold. Haandboldnationen.dk har her samlet nogle af de bedste mål, som Mikkel Hansen har lavet på 3 meter kast.

Mikkel Hansen scorer på 3 meter kast mod Norge

Mikkel Hansen scorer på 3 meter kast mod Spanien

Mikkel Hansen scorer på 3 meter kast mod Rusland

Hvorfor skyder Mikkel Hansen direkte på 3 meter kast?

Hvis der dømmes frikast i det øjeblik tiden udløber i håndbold, så har spilleren muligheden for at skyde direkte på 3 meter kast. Det er derfor Mikkel Hansen skyder direkte, hvor modstanderen dækker op med en mur.

Det danske herrelandshold spiller ofte nogle tætte kampe mod de andre landshold, og her har Mikkel Hansen taget stort set alle direkte 3 meter kast. Mikkel Hansen har en god højde og et godt skud, hvilket gør at han ofte kan skyde forbi muren, som står og dækker op på 3 meter kastet.

Tips til at skyde forbi muren på 3 meter kast

Når dommeren fløjter 3 meter kastet i gang, har man som spiller 3 sekunder til at afslutte på 3 mester kast. Vi har på haandboldnationen samlet nogle at de bedste tips og tricks til at skyde forbi muren på 3 meter kast.

Skudtrussel

Du kan med fordel lave en eller flere skudtrusler, inden du skyder på 3 meter kast. Det kan snyde både målmand og spillere som dækker i muren, da de ikke ved hvornår skuddet kommer på 3 meter kastet. Mange af de spillere de dækker op i muren, blinker ofte med øjnene, når der laves en skudtrussel. Du kan med fordel skyde hurtigt lige efter skudtruslen.

Skyd forbi muren med kringlen

Spillere der ikke er særligt høje, kan med fordel skyde omkring muren ved at lave kringlen. Kringlen er hvor man læner sig til siden og skyder i det man falder.

Skyd over den laveste spiller i muren

Hvis du skyder over muren, kan du med fordel skyde over den laveste spiller i muren. Så har du større chance for at skyde forbi paraderne.

Skyd gennem spredte arme

Nogle spillere laver nogle gange parader i muren med spredte arme, og her kan man også være heldig at skyde forbi armene i paraderne. Hvis du gør dette, skal du passe på ikke at ramme modstanderen direkte i hovedet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here