Mikkel Hansen

Verdens bedste håndboldspillerNavn: Mikkel Hansen

Født: 22.10.1987

Højde: 196cm

Vægt: 96kg

Nationalitet: Danmark

Position: Venstre Back

Klub: Paris Handball

Mikkel Hansen verdens bedste håndboldspiller 2011. Han spiller til dagligt håndbold i den nye storklub Paris Handball. Her får han spillet en masse kampe i den franske håndbold liga. Champions League bliver det ikke til i denne omgang, men mon ikke Paris Handball kommer med næste år. Det at Paris Handball har verdens bedste håndboldspiller, gør at de kan være med i toppen. Verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen har også en stor rolle på det danske landshold.

Mikkel Hansen laver mange mål, og nogle af disse fantastiske mål kan du se her.

Mikkel Hansens klubskifte gennem tiden

Verdensbedste håndboldspiller spillede nogle af sine ungdoms år i GOG, hvorefter han skiftede til FC Barcalona. Her spillede han et par år, indtil AG København kom på benene. Her var han med til at komme helt til Final 4 i Champions league. Det at et dansk hold kom så langt, var helt vildt. Efter AG København konkurs skiftede Mikkel Hansen til Paris Handball, som har fået stablet et rigtig solidt håndboldhold på benene. Paris Handball bliver helt klart spændende at følge med i de næste par år.

Hvem husker ikke kampen mod Makedonien? Se Mikkel Hansen og Kiril Lazarov lave en række mål

Mikkel Hansen skud

Mikkel Hansen skyder rigtig godt og kan noget helt specielt med det håndled. Læg mærke til hvordan han trækker bolden rundt i målet. Han skyder fra de mest vanvittige vinkler, hvilket gør opgaven helt umulig for målmanden. En anden ting du kan bide mærke i, er kraften i hans skud. Det er så meget power, det ender snart med han skyder hul i målet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here