Mors-Thy Håndbold 2015/2016

Spillere ind:
Nikolaj Pedersen, Stefan Nielsen, Agnar Jonsson, Marcus Mørk

Spillere ud:
Christopher Rudeck, Jac Karlsson, Asbjørn Madsen, Jesper Meinby, Niclas Søvsø

Tre største profiler fra sæsonen 2014/15:
Jac Karlsson, Asbjørn Madsen, Tobias Ellebæk,

Up-coming star:
Allan Toft Hansen

Trænerteam:
Jan Paulsen / Jesper Eriksen

Mors Thy Håndbold

Hvad sker der i Mors-Thy Håndbold?

Siden vanvidssæsonen 2012/13, hvor Mors-Thy Håndbold var ét enkelt mål fra DM-finalerne og en plads i Champions League, har nordvestjyderne haft svært ved at følge op på succesen. I 13/14 blev det til en beskeden 10. plads og i sidste sæson havde Mors-Thy i sidste spillerunde muligheden for at sikre sig en slutspilsbillet, men missede den, da de nødvendige resultater ikke flaskede sig for Jan Paulsens mandskab.

Derfor har der også rent mediemæssigt været lidt stille omkring klubben siden den føromtalte successæson. Opmærksomheden røg dog fluks tilbage mod Thy-området, da det blev annonceret, at Mors-Thy havde hentet Marcus Mørk – en af heltene fra 2012/13-sæsonen – tilbage til klubben.

Marcus Mørk skiftede op til 2013/14-sæsonen til Aalborg Håndbold for et af de største beløb i dansk ligahåndboldhistorie, og presset og forventningerne var derfor enorme til den hårdtskydende venstre back. Flere på hinanden følgende skulderskader og -operationer gjorde det dog mere eller mindre umuligt for Mørk at etablere sig i Aalborg Håndbold, og derfor blev han i juni løst fra kontrakten et år før tid.

Det var Mors-Thy hurtige til at opfange, og derfor hentede de ham til klubben på en to-årig aftale. Og skiftet kommer belejligt for Mors-Thy, der efter sæsonen måtte sige farvel til tre store profiler – Jac Karlsson, Asbjørn Madsen og Jesper Meinby.

Det bliver derfor formentlig noget af en arbejdsbyrde, som Marcus Mørk skal løfte efter sin ankomst i Mors-Thy. Og Mørks formodede betydning for Jan Paulsens hold er allerede blevet understreget af, at den tidligere Aalborg Håndbold-spiller blev udnævnt som anfører i klubben kort tid efter offentliggørelsen af kontrakten.

Jan Paulsen får formentlig sin sag for, hvis Mors-Thy igen skal kæmpe med om slutspilspladserne, og derfor bør målet i første omgang være at undgå de tre nedrykningspladser i bunden af rækken. Og med altid solide Dane Sijan på mål, en forhåbentligt velskydende Marcus Mørk på holdet krydret med Tobias Ellebæk, der har fået endnu et års værdifuld erfaring på højeste niveau, kan det sagtens blive en god sæson for Mors-Thy.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here