Sports pandebånd guide

0
304

Langthår og sport er ikke altid den bedste kombination uden et sports pandebånd. Håret kan nemt sidde i vejen, og det er ikke optimalt når man spiller håndbold. For håndbold kræver godt overblik, og hvis håret sidder i vejen går det ud over overblikket.

Løsninger er et pandebånd, som hjælper med at holde styr på det lange hår, så det ikke flyver til højre og venstre. Der er 2 forskellige typer pandebånd, som passer godt til håndbold. Der er det brede pandebånd, som vi kender fra Mikkel Hansen. Så er der også de helt tynde pandebånd, som minder mere om et elastik.

Bred sports pandebånd

De bredde pandebånd er som regel lavet af et blødt stof, som er meget behageligt at have på som pandebånd. Et sports pandebånd sidder også tilpas stramt, så det ikke ryger af hovedet. Da pandebåndet er forholdsvis stort absorberer det sved, når du spiller håndbold.

Elastik pandebånd

Et elastik pandebånd minder meget om et elastik. Det er et pandebånd, som sidder stramt, så dit hår holdes godt på plads. Jeg har selv brugt det i nogle perioder, og det virker overraskende godt. Håret holdes væk fra øjnene og det har svære ved at ryge af i forhold til det brede pandebånd. Der er 4 pandebånd i pakken, så du har et par stykker at gøre godt med. Du kan fx dele med dine kammerater, hvis du ikke kan bruge dem alle sammen. Jeg delte fx mine elastik pandebånd med en af mine kammerater. Han kunne godt bruge dem, og de lå alligevel bare derhjemme, da jeg kun kunne bruge et af gangen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here