Ribe-Esbjerg HH 2015/2016

Spillere ind:
Rasmus Lind, Rasmus Boysen, Jonas Bruus Tidemand, Andreas Stryger,

Spillere ud:
René Antonsen, Alexander Nielsen, Nicolai Neupart, Matias Helt Jepsen

Tre største profiler fra sæsonen 2014/15:
Sebastian Frandsen, René Antonsen, Matias Helt Jepsen

Up-coming star:
Sebastian Frandsen

Trænerteam:
Claus Uhrenholt / Ole Nielsen

Ribe - Esbjerg HH

Hvad sker der i Ribe-Esbjerg HH?

Ribe-Esbjerg HH har, på trods af tabet af så store profiler som René Antonsen og Matias Helt Jepsen, et af de mest interessante mandskaber frem mod den kommende sæson. I sidste sæson var den optimistiske målsætning at komme med i slutspillet. Det glippede akkurat, men vigtigst er de unge Ribe-Esbjerg-spillere blevet en masse værdifuld erfaring rigere.

Og med tilføjelserne af Rasmus Boysen som en potentiel ny forsvarsstyrmand samt den meget spændende playmaker, Andreas Stryger, ser grundlinjerne til en fremgangssæson ud til at være tegnet for Claus Uhrenholts tropper.

I målet har Ribe-Esbjerg har Sebastian Frandsen, som af mange eksperter spås en fremtid som verdens bedste mellem stængerne. Som supplement har Ribe-Esbjerg handlet fornuftigt og klogt ved at hente rutinerede Rasmus Lind fra Team Tvis Holstebro, som både kan presse Frandsen på keeperpositionen, men samtidigt også belære Sebastian Frandsen om målmandsfaget ved at øse ud af sin store erfaring fra over 290 førsteholdskampe for Team Tvis Holstebro.

Derudover består Ribe-Esbjerg-truppen af en enorm talentmasse, som, via den rette dosering af træning og coaching, kan udvikle sig til at blive et både homogent og komplet hold med tiden. Det spillermæssige grundlag er i hvert fald til stede. Og Claus Uhrenholt er en noget undervurderet træner i ligasammenhæng, også selvom han endnu ikke har leveret deciderede toppræstationer i trænersædet.

Samtidigt har højrebacken Morten Nyberg gennemgået en større vægtmæssig forandring og er blevet trimmet frem mod sæsonen 15/16. Han bliver uden tvivl en vigtig brik i både forsvaret og angrebet for Ribe-Esbjerg.

Dog svigter mandskabsmaterialet lidt på stregpositonen, hvor REHH godt nok har to mand ansat – i form af Mads Overgaard og den nytilkomne Jonas Bruus Tidemand. Skæbnen ville dog, at førnævnte Tidemand, der kom til fra TMS Ringsted, pådrog sig et overrevet korsbånd i forbindelse med en træning sammen med U21-landsholdet.

Derfor søger Ribe-Esbjerg med lys og lygte efter en midlertidig erstatning for det unge talent, der var udset til at spille en stor rolle for vestjyderne i den kommende sæson. I øjeblikket er der altså derfor kun én stregspiller på kontrakt i klubben. Og det bliver problematisk, hvis ikke der findes en løsning herpå inden sæsonstart.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here