Se håndbold på nettet gratis

0
3683

Her finder du tips og tricks til at se håndbold på nettet gratis. Der er efterhånden rigtig mange muligheder, som gør det muligt at se håndbold i høj kvalitet på nettet.

Se håndbold på youtube.com

Der er rigtig mange gode håndboldkampe i høj kvalitet på youtube.com, som du kan se helt gratis uden at det koster dig noget. Der bliver tit lagt håndboldkampe op på youtube, når de lige har været i tv’et, og du gør at du kan se håndbold, når du har tid og lyst. Så kan du stadig se kampene selvom du bliver forhindret på dagen de sendes. Youtube fungerer også rigtig godt med chromecast, som giver dig mulighed for at streame kampen på dit tv. Det giver en bedre brugeroplevelse, da du slipper for at skulle se håndbold på en lille computerskærm. Så er der også danske kommentatorer på mange af håndboldkampene, som du kender fra håndbold i tv’et. Det gør det hele meget sjovere :-). Youtube har også den fordel at håndboldkampene kan sættes på pause, og du kan spole frem og tilbage, som det passer dig.

Jeg bruger selv youtube rigtig meget, når jeg skal se håndbold. Jeg har ikke den store tv-pakke med sportskanaler, og jeg kan derfor ikke se alle de gode håndboldkampe, som tit bliver sendt derpå. Her er youtube en stor hjælp, da jeg tit kan finde de gode kampe her. Jeg har en chromecast, så jeg nemt kan se youtube på mit tv. Så kan jeg også rigtig gode lide det der med, at jeg kan se håndbold, når jeg har lyst. Jeg sad fx og så denne her håndboldkamp den anden dag – fra dengang AG København spillede gyseren mod Atlético Madrid i Final4 2012. Kampen blev sendt på dr1 i sin tid, og der ligger mange lignende kampe på youtube.

Liste over gode steder at se håndbold på youtube

Her er der en liste over gode steder at se håndbold på youtube. Så kan du hurtigt komme igang uden selv at skulle lede en helt masse på youtube. Ellers kommer du også mange gange langt med søge selv på youtube. Hvis du fx vil se landskamp med danmark, så skriver Denmark handball i søgefeltet på youtube, og så skulle der gerne komme nogle videoer frem.

IHF-TV

Link: https://www.youtube.com/user/ihftv/videos

IHF er det internationale håndboldforbund, og ligger tit videoer op fra VM håndbold. Du kan fx finde kampe fra VM i qatar på deres kanal, og der også videoer fra de seneste U21 VM i herrehåndbold, hvor Danmark vandt sølv.

EHF Euro

Denne youtube kanal dækker EM i herre og kvinde håndbold. Her kan du fx finde mange kampe i høj kvalitet fra Herre EM 2014, som blev afviklet i Danmark. Hvis du vide mere om EM i håndbold kan du læse mere her.

Link: https://www.youtube.com/user/ehfeuro/videos

Du kan fx se hele EM 2014 Semifinalen: Danmark – Kroatien på youtube her.

Champions League håndbold på nettet

Hvis du vil se champions League håndbold på nettet er www.ehftv.com et godt sted at starte. De har stort set alle Champions League kampe til at ligge frit tilgængeligt i høj kvalitet, og de sender også tit live, så du kan se kampene direkte. Denne hjemmeside er rigtig god at have i baghånden, da det ikke er altid de gode Champions League kampene sendes i tv’et. Det er altid fedt at se THW-Kiel spiller eller FC Barcelona, så det er bare med at tjekke ehftv ud, hvis du har lyst til at se noget god håndbold.

Se håndbold på DR kanalerne

DR1 sender mange af de gode håndboldkampe fra den Danske liga og Champions League, og det er både for herre og kvinder. Disse kampe kan du se på deres hjemmeside. Nogle gange bliver kampene sendt på DR2 eller DR3, hvis sendetiden er midt i DR’s andre TV programmer. Du kan også se DR2 og DR3 på deres hjemmeside. Hvis du ikke lige har et TV i nærheden, når der kommer en god håndboldkamp, så er det med at se den på DR’s hjemmesiden, hvor du kan streame kampen fra.

Link: https://www.dr.dk/tv/live/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here