Skive fH 2015/2016

Spillere ind:
Emil Drejer, Søren Trads Møller, Philip Monberg, Michael Pedersen, Søren Henneberg, Andreas Toudahl

Spillere ud:
Stefan Nielsen, Marius Hovde, Klaus Bundgaard, Lars Olesen,

Tre største profiler fra sæsonen 2014/15:
Mads Øris Nielsen, Nickolei Jensen, Jesper Sørensen,

Up-coming star:
Andreas Bertelsen

Trænerteam:
Simon Sørensen / Peter Laursen
Skive FH

Hvad sker der i Skive fH?

En af to oprykkere til sæsonen 15/16 er Skive fH, som sikrede sig billetten til ligaen via to kval-kampe mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Langt henne i sidste sæsons 1. division lignede det dog overhovedet ikke, at Skive skulle sikre sig en plads i Herreligaen for den kommende sæson.

Holdet fik en lunken start på 1. division, som dog siden blev fulgt af en længere periode med gode resultater. Problemet var bare, at de andre tophold også leverede positive resultater, og derfor måtte man helt hen til andensidste spillerunde, før Skive for første gang i sæsonen var at finde på en af de tre oprykningsgivende pladser.

Tønder Håndbold blev desværre den uheldige aktør i det spil, da de måtte overgive tredjepladsen til Skive på næstsidste spilledag efter et drabeligt opgør mod AJAX København, som sikrede sig 18-18 med en scoring fra midten af Tønders banehalvdel i de absolut sidste sekunder. Dermed kunne Skive i sidste runde sikre sig tredjepladsen – bag Randers HH og Nordsjælland Håndbold – med en pligtsejr over Rækker Mølle.

I de to kval-kampe mod Lemvig-Thyborøn var der stort set ingen tvivl om, at Skive var det stærkeste hold. Og derved var Skive efter en samlet sejr på 53-46 over vestjyderne klar til Herreligaen anno 2015/16.

Den største profil på holdet er uden tvivl Mads Øris Nielsen, som har adskillige A-landsholdskampe på CV’et, mens tilføjelsen af den ligeså tidligere landsholdsspiller, Andreas Toudahl, må anses som en markant forstærkning.

Basen for Skive var i hele sidste sæson et stærkt og robust forsvar, som skulle dræbe modstandernes angrebsmæssige initiativ, mens Skive i den anden ende af banen lagde meget af ansvaret over på Nickolei Jensen og Mads Øris, som skulle stå for de vigtige be- og afslutninger.

Om det er en holdbar løsning i Herreligaen, kan kun tiden vise, men fornuftigt og dygtigt af Skive har de formået at holde på stammen i holdet og derudover tilføje flere interessante navne – blandt andet storskytten Michael Pedersen, der kommer retur til Skive fra et ophold i Skanderborg. Og han kan blive en vigtig brik i Skives angrebsspil, hvor han tidligere har vist store kvaliteter som målscorer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here