Svedbånd guide

0
241

Det er hårdt at spille håndbold, og man kommer nemt til at svede. Her er det godt at kunne tørre sveden af sig en gang imellem, og det er præcis det et svedbånd er lavet til. Et svedbånd nemlig sidder omkring håndleddet, hvor du så kan bruge til at tørre sved af med. Det er super smart, og rigtig dejligt hvis du har det med at svede meget.

Et svedbånd gør at kan du altid lige tørre sveden af panden, når det bliver hårdt til håndboldtræning eller kamp. Du kan fx også bruge svedbåndet til at tørre sved af på dine hænder, hvis der kommer sved på dem. Der kan nemt ske, da du tit har fat i en svedig modstander.

Sved på hænderne er heller ikke ret godt, da det gør det meget svære at gribe håndbolden, selvom du har harpiks på. Sved er også den største grund til håndboldspillere ikke griber bolden, når de spiller håndboldkamp. Det er fordi sved og harpiks ikke fungerer godt sammen, da det hele bliver super glat.

Hvorfor jeg spiller med svedbånd

Jeg har selv spillet med svedbånd i mange år. Jeg kan godt lide at have noget at tørre sveden af i. Så sveder jeg generelt meget, når jeg spiller håndbold, men dog ikke så meget som Kasper Hvidt ;-). Jeg har for det meste brugt puma svedbånd, som du finder i ovenstående tabel. De er super godt og tykke, så de kan suge en masse sved. Så har jeg også spillet et par sæsoner i puma håndboldsko, og de passer godt sammen med et par puma svedbånd. Jeg kan generelt godt lide at alt mit håndboldudstyr er af samme brand. Jeg kan også godt lide den støtte svedbåndet giver til mine håndled.

Svedbånd giver støtte omkring håndleddet

Et svedbånd hjælper også med at give støtte omkring håndleddet, og det faktisk godt hjælpe dig med at skyde hårdere og mere præcist i håndbold. Det er fordi håndleddet spiller en stor rolle i dit skud,da det overfører meget kraft til dit skud, men det er så også kun hvis du får hele håndleddet med. Svedbåndet sidder som sagt tæt omkring håndleddet, hvor det giver lidt ekstra varme og støtte til selve leddet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here