Syv laveste håndboldspillere nogensinde

0
2413

Man kan sagtens spille håndbold på højeste plan, selvom man ikke har højden med sig. For at bevise denne påstand har vi fundet en top 7 video af de laveste håndboldspillere gennem tiden. Alle håndboldspillerne spiller på højeste plan, og du kan se hvordan de spiller i nedenstående video.

[ux_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=IAw4AywHAus”]

Oversigt af top 7 listen med de laveste mandlige håndboldspillere:

  1. Victor Tomas – Barcelona Lassa – 178 cm høj
  2. Miha Zarabec – RK Celje – 177 cm høj
  3. Stas Skube – SC Pick Szeged – 176 cm høj
  4. Juanin Garcia – Abanca Ademar de Leon – 176 cm høj
  5. Borja Lancina – Bidasoa – 170 cm høj
  6. Erik Balenciaga – Helvetia Anaitasuna – 168 cm høj
  7. Ljubomir Vranjes – legend – 166 cm høj

Udnyt det lave tyngdepunkt

Lave håndboldspillere har en stor fordel i angrebsspillet, da de kan spille nede i det helt lave tyngdepunkt. Der er flere eksempler i ovenstående video, hvor playmakerne snyder forsvarsspillerne ved at angribe i det lave tyngdepunkt. Store forsvarsspillere har fx en tendens til at have armene nede langs siden, hvis der kommer en angrebspiller i et lavt tyngdepunkt. Det giver gode muligheder for et hurtigt stående skud over forsvarsspilleren eller indspil til streg.

Udnyt den store forskel i højde og vægt

Som lav håndboldspiller kommer man tit ud for at skulle spille mod store og stærke forsvarsspillere fx på playmaker positionen mod midterforsvaret. Her er det altid svært at vinde de fysiske kampe som lav håndboldspiller, da der er en stor forskel i fysik.

Mange af de store forsvarsspillere holder faktisk tit lidt igen, da der er den her store forskel i fysik. Det er bare med at udnytte og så køre på som om der ikke er forskel i fysik.

Hvis man udnytter det lave tyngdepunkt + speed og hurtighed i finterne som lav håndboldspiller, kan man især nemt få de store forsvarsspillere til at blive passive i deres forsvarsspil.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here