Teknisk træning i håndbold

0
4772

Som håndboldtræner er det vigtigt at man laver teknisk træning, så håndboldspillerne og målmændene får trænet deres teknik. Så er spørgsmålet bare hvordan man skal gribe denne type træning an. Det vil jeg hjælpe dig med at blive klogere på i denne artikel.

Jeg er ikke selv håndboldtræner, men jeg har efterhånden spillet håndbold i mange på højt plan, så jeg ved trods alt noget om håndbold og teknisk træning. Det jeg har gjort, er at jeg har samlet en masse information om teknisk træning i håndbold, som jeg har kunne finde på internettet. Jeg har også samlet en masse gode videoer fra youtube om teknisk træning i håndbold, som kan give dig noget inspiration. Artikel vil så løbende blive opdateret, da der hele kommer ny viden og bedre viden omkring teknisk træning i håndbold.

Skud og afleveringer

Her er der en video med skud og afleverings øvelser, som nemt kan laves til håndboldtræning. Jeg vil anbefale dig at se videoen, hvis du er håndboldtræner, da videoen indeholder mange gode øvelser, som du kan bruge i forbindelse med teknisk træning.

Teknisk træning til målmænd

Her er der en video med teknisk træning til målmændene i håndbold. Der er en dygtig instruktør på i videoen, som viser hvordan den tekniske træning til målmændene udføres. Det er en video som alle målmænd, håndboldtrænere og målmandstrænere bør se.

Teknisk skudtræning med Kristian Kjelling

Kristian Kjelling er en af de bedste angrebsspillere i håndbold nogensinde. I denne video kan du få et unikt indblik i teknisk skudtræning instrueret af Kristian Kjelling. De lange elastikker som bliver brugt i videoen hedder power bands.

Udvikling af skudkompetencer med Peter Bredsdorff Larsen

Her er der en video med Peter Bredsdorff Larsen, som viser hvordan man kan lave teknisk træning i forhold til udvikling af skudkompetencer. Jeg har selv haft fornøjelsen af at blive trænet af Peter Bredsdorff Larsen, dengang han var træner i Aab håndbold.

Vil du vide mere om teknisk træning og teknik i håndbold?

Haandboldnationen.dk har flere artikler, som kan give dig inspiration: 16 trickskud i håndbold, straffekast tricks i håndbold, sådan laver du et lob i håndbold, underhånd, hopskud.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here